Accident grav pe A1 Bucureşti- Piteşti! Un autotren şi un autoturism s-au ciocnit violent

Publicat: 01/11/2018 | 10:22

Accident grav pe Autostrada A1, Bucureşti – Piteşti, în această dimineață. Un autotren şi un autoturism s-au ciocnit violent pe sensul către Piteşti, pe raza localităţii Corbii Mari. În urma evenimentului, o persoană a fost rănită grav, iar traficul a fost blocat. Circulația a fost reluată după aproximativ o oră.

La fața locului au intervenit ambulanța SMURD, un echipaj de descarcerare care l-a scos dintre fiarele mașinii pe un bărbat de 58 de ani, rămas încarcerat și o ambulanță SAJ. Victima în stare gravă a fost stabilizată și transportată la UPU Titu.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să adapteze viteza la condiţiile de drum, să se asigure în mod corespunzător şi să semnalizeze înainte de schimbarea benzii de circulaţie, respectând indicaţiile semnalizărilor rutiere temporare de la locul efectuării lucrărilor menţionate.

În această dimineață traficul a fost îngreunat și de condițiile de ceață.

O ambulanță care transporta o fetiță operată pe cord, implicată în accident la Vaslui

O ambulanță care transporta o fetiță operată pe cord, implicată în accident la Vaslui. Nu au fost răniți, însă atât autospeciala, cât și vehiculul care a lovit-o au fost grav avariate. Reprezentanții Ambulanței Vaslui au declarat, pentru Mediafax, că miercuri seara, o ambulanță de transport ducea acasă o fetiță de 4 ani, operată pe cord la București, iar autospeciala a fost implicată într-un accident.

„Din fericire nu au fost victime. Ambulanța ducea acasă o fetiță operate pe cord săptămâna trecută, la București. S-au speriat, dar nu au pățit nimic. O altă ambulanță a venit și a preluat fetița și pe mama ei și le-a dus acasă”, au spus reprezentanții Ambulanței Vaslui.

Potrivit acestora, autospeciala a fost grav avariată și a fost luată pe platformă. Purtătorul de cuvânt al Poliției Vaslui, Silvia Manta, a declarat, la rândul său, că accidentul s-a petrecut după ce o mașină nu a acordat prioritate de trecere unei ambulanțe, într-un sens giratoriu din oraș. În accident nu au fost persoane rănite

Citește și...