Aceste 5 zodii își vor găsi dragostea adevărată în 2020. Te afli printre ele?

Autor: Alina S.
Publicat: 17/01/2020 | 17:34
Aceste 5 zodii își vor găsi dragostea adevărată în 2020. Te afli printre ele?

Horoscopul dragostei pentru anul 2020 vine cu vești bune pentru mai multe zodii. Unele dintre ele vor găsi iubirea adevărată, altele își vor consolida relațiile deja existente. 

Anul 2020, în ceea ce privește dragostea va fi unul foarte bun. După un 2019 marcat de imprevizibilitate, 2020 va fi un an calm. Viaţa amoroasă intră pe un făgaş armonios, iar comunicarea se va dovedi un element important în menţinerea situaţiei. Atât pe plan sentimental, cât și profesional, anul 2020 este un an al schimbărilor, cele mai multe în bine.

Horoscop dragoste 2020- Balanță

În al doilea semestru, poți întâlni dragostea vieții tale. Vei avea mult magnetism sexual și vei atrage mai mult. Vei avea multă viață socială, așa că nu vor lipsi de oportunități de a întâlni pe cineva. Atracția sexuală, dragostea la prima vedere și relațiile rapide și pasionale vor predomina. Dacă dorești, ca relația să dureze, ar trebui să fii mai conservator, să îți faci timp pentru a întâlni persoana, pentru a alege un alt tip de persoană și a face relația mai profundă și mai adevărată

Horoscop dragoste 2020 – Leu

În dragoste te vei descurca foarte bine în 2020. Vei fi atractiv pentru sexul opus. Aceasta înseamnă că puterea ta de seducție va fi enormă și vei face ravagii. Dacă ești single, vei avea multe aventuri sentimentale, te vei simți aventuros în această privință.

Horoscop dragoste 2020 Taur

Dacă sunteți un cuplu, va fi un an de alegeri și schimbări. Un an, pentru îmbunătățirea relației sau pentru schimbarea partenerilor. Dacă sunteți singuri, veți avea mai multe relații sporadice și mult succes cu sexul opus și una dintre ele ar putea fi importantă și serioasă. Sfatul este ca atunci când apare „relația”, să o lași să curgă încet, fără să forțezi ceva. Așteptă să treacă lunile, pentru a cunoaște bine persoana respectivă, fără compromisuri.

Citește și: CUM VOR FI AFECTATE ZODIILE DE ANUL BISECT 2020. UNELE PERSOANE SE VOR RIDICA DIN ANONIMAT

Horoscop dragoste 2020 Scorpion

Poate fi anul unor evenimente importante, care să revoluționeze relația de cuplu, fie printr-o despărțire zgomotoasă, fie prin sudarea relației, care va deveni o piatră de hotar în existența ta. Din februarie vei vedea mai clar cu cine ți-e bine, cine are o influență bună asupra ta și cine nu. Iluziile dispar ca prin farmec, la fel și relațiile imaginare sau mincinoase.

Horoscop dragoste 2020 Pești

Dacă ai reușit să ieși victorios din războiul cu propriile umbre, sunt șanse să te bucuri de o viață de cuplu frumoasă și armonioasă în noul an. Dacă nu, va trebui să aduni cioburile și să vezi ce iese, după ce încerci să le reasamblezi. Va fi nevoie de un efort real, pe care doar o iubire reală te-ar putea determina să îl faci.

Citește și: HOROSCOPUL BANILOR ȘI AL CARIEREI PENTRU 2020

Citește și...