Criminalul care a ucis un primar din judeţul Alba a fost prins!

Publicat: 11/12/2016 | 20:48
Criminalul care a ucis un primar din judeţul Alba a fost prins!

Un localnic în vârstă de 58 de ani din Lunca Mureşului este bănuit că l-a ucis, în urmă cu două săptămâni, pe fostul primar al comunei, presupusul autor al crimei fiind reţinut duminică de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Potrivit unui comunicat transmis de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, poliţiştii, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, cu sprijinul Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Institutului Naţional de Criminalistică, au identificat un bărbat, de 58 de ani, din Lunca Mureşului, bănuit de comiterea infracţiunii de omor a cărei victimă a fost un bărbat, de 64 ani, din aceeaşi localitate.

Suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, care a luat, faţă de acesta, măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Ioan Rusu, fost primar PSD al comunei Lunca Mureşului, a cărui dispariţie a fost anunţată sâmbătă de către familie, a fost găsit decedat în urmă cu două săptămâni, într-o zonă izolată. Corpul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit lângă maşina personală, pe un drum comunal, lângă fosta unitate de morărit din localitate, într-o zonă relativ izolată. Bărbatul avea mai multe tăieturi pe corp. Rusu, edil până în vara acestui an, a fost primar al comunei timp de trei mandate, scriu cei de la ştiripesurse.ro.

Citește și...