Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Adevăratul motiv pentru care Larisa Popa și-a dat demisia de la Taverna Racilor: ”Ruptura s-a produs când…”

Adevăratul motiv pentru care Larisa Popa și-a dat demisia de la Taverna Racilor: ”Ruptura s-a produs când…”

De: Irina Rasoveanu 22/03/2024 | 08:32
Adevăratul motiv pentru care Larisa Popa și-a dat demisia de la Taverna Racilor: ”Ruptura s-a produs când...”
Larisa Popa a vorbit despre plecarea de la Taverna Racilor, restaurantul lui Pescobar/ Sursa foto 1: Captură video, foto 2: Instagram

Larisa Popa a făcut noi declarații despre plecarea de la Taverna Racilor. Fosta manageră a restaurantului cu specific pescăresc și-a făcut curaj și a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a întrerupt colaborarea cu Paul Nicolau alias Pescobar.

În data de 15 martie, Larisa Popa a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că și-a dat demisia de la Taverna Racilor. Zvonurile conform cărora tânăra a întrerupt colaborarea cu Pescobar au apărut încă de la finalul anului 2023, însă nu trecuseră decât 3 săptămâni de la plecarea ei în momentul în care a făcut totul public. Până acum, Paul Nicolau s-a mișcat foarte repede și a găsit deja o înlocuitoare. El nu a oferit detalii despre ce s-a întâmplat, însă fosta sa angajată a dezvăluit adevărul.

Citește și: LARISA A RENUNŢAT LA HAINE, DUPĂ CE L-A LĂSAT PE PESCOBAR. APARIŢIE INDECENTĂ, DUPĂ CE A TERMINAT POVESTEA CU TAVERNA RACILOR

De ce a plecat Larisa Popa de la Taverna Racilor, restaurantul lui Pescobar

Larisa Popa a vorbit despre plecarea ei de la Taverna Racilor. Tânăra a explicat că și-a dat demisia din cauza programului foarte încărcat. Ea a mărturisit că ajunsese să fie foarte epuizată, iar în ultimii ani nu a avut deloc viață personală. S-a concentrat doar pe afacerea lui Pescobar. Totuși, fosta manageră a precizat că ține în continuare legătura atât cu Paul Nicolau, cât și cu familia acestuia.

„Eu am avut idei de a pleca (n.red. de la Pescobar), în momentul în care mă simțeam foarte epuizată, adică simțeam că am clacat, simțeam că nu mai aveam timp pentru mine deloc.

În ultimii aproape doi ani, nu am avut viață personală, dar nu condamn pe nimeni, a fost alegerea mea de a mă focusa doar pe muncă, doar ca să-mi ating anumite obiective pe care mi le doream, o mașină, urmează și un apartament.

Ruptura s-a produs dintr-o dată, eu în continuare țin legătura cu Pescobar și cu mama lui, cu sora lui la fel. Acum, în momentul de față, oamenii din online află că nu mai lucrez, dar apropiații și colegii știu deja. Toată lumea a fost în șoc.

Nimeni n-ar fi crezut vreodată că eu nu o să mai lucrez la Taverna Racilor. Momentan, chiar vreau să fiu eu cu mine. Cumva simt, că eu chiar pot mai mult. Adică, jobul ăsta nu a fot un singur job, jobul ăsta a fost un cumul.”, a declarat Larisa în podcastul Tare de tot cu Viorel Grigoriu.

larisa popa si pescobar
Larisa Popa și Pescobar/ Sursa foto: Instagram

Larisa Popa: ”Pentru unii, cu siguranță, vestea este îmbucurătoare”

Tânăra a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Paul Nicolau, însă vrea ca lumea să știe că nu mai este ”Larisa a lui Pescobar”. Mai mult decât atât, fosta manageră de la Taverna Racilor susține că există persoane care s-au bucurat de plecarea ei.

„Pentru unii, cu siguranță, vestea este îmbucurătoare, sunt absolut convinsă de asta, și din firmă, și din exterior. În ianuarie, cât a fost închis și nu am mai apărut, toată lumea credea că eu nu mai lucrez. Eu acum spun public că nu mai lucrez, dar, cu toate astea, eu sunt ok, adică viața merge înainte.

Îl respect foarte mult pe Pescobar, familia lui, toate cunoștințele pe care le-am făcut prin el și, prin intermediul acestui podcast, vreau să-i mulțumesc pentru tot, să zic așa. Prin el m-am format, am învățat foarte multe de la el și, cu toate astea, de astăzi înainte pot spune că sunt doar Larisa, nu Larisa a lui Pescobar.

Deși nu am cum să schimb asta, pentru că toată lumea așa m-a cunoscut și așa mă știe nu mă deranjează asta. De când am apărut în mediul online, toată lumea așa mă știe, Larisa a lui Pescobar, dar viața mea, de azi înainte, se va schimba.”, a adăugat Larisa Popa

În urmă cu doar 3 zile, CANCAN.RO a publicat o serie de informații bombă conform cărora Larisa Popa l-a părăsit pe Pescobar pentru un român putred de bogat din Dubai (Vezi AICI detalii). Totuși, fosta manageră de la Taverna Racilor nu a precizat nimic despre acest subiect. Ea vrea să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, însă recunoaște că nu are de gând să bată pasul pe loc.

„A fost o experiență foarte frumoasă, adică m-am dezvoltat enorm în doi ani, că sunt aproape doi ani de zile de când am revenit în firmă, dar cu totul sunt 8 ani plini, cât alții într-o viață, poate, și o spun cu toată sinceritatea.

Au fost 8 ani în care am evoluat, m-am schimbat, dar, cu toate astea, viața mea nu se blochează aici, cu siguranță de astăzi înainte voi face mult mai multe lucruri, am planuri mari cu viața mea.

Nu aș putea să zic în momentul de față ce fac mâine, poate vreau să-mi încep un business, poate vreau să rămân în zona asta de online, doar că o să fiu activă oricum pe toate rețelele,
clar, mai puțin pe pagina Taverna Racilor.

Cu toate astea, o să-mi țin viața și mai privată, pentru că orice știe lumea despre tine, încearcă să strice, asta o spun de fiecare dată. Nu vreau să mă expun foarte mult. Adică o să arăt lumii ce fac, dar puțin câte puțin, totul o să decurgă normal. Nu bat pasul pe loc.”, a mai spus fosta manageră de la Taverna Racilor.

Citește și: CE MESAJ I-A TRANSMIS LARISA POPA LUI PESCOBAR DUPĂ CE ȘI-A DAT DEMISIA DE LA TAVERNA RACILOR: ”VREAU SĂ ÎI SPUN CĂ…”

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Irina Rasoveanu a terminat studiile Facultății de Jurnalism și Științele Cmunicării, în cadrul Univeristății din București. A făcut primii pași în domeniul jurnalistic încă din anul doi de facultate. A început prin stagii de practică, citeste mai mult
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care o are Alexandra
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează bolile de inimă
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Județul din România care a fost luat cu asalt. Aici se mută cei mai mulți oameni, indiferent că sunt tineri sau pensionari
Județul din România care a fost luat cu asalt. Aici se mută cei mai mulți...
Ce ambalaje nu intră, de fapt, sub incidența SGR. Ce poți face cu ele și cum poți lua bani în schimbul lor
Ce ambalaje nu intră, de fapt, sub incidența SGR. Ce poți face cu ele și...
3.500 DE LEI în fiecare lună pentru aceşti români. KLAUS IOHANNIS a promulgat legea deja
3.500 DE LEI în fiecare lună pentru aceşti români. KLAUS IOHANNIS a promulgat legea deja
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Scovergi de post. Rețeta dulce și sărată
Scovergi de post. Rețeta dulce și sărată
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Decizie istorică la Muzeul Louvre! Tabloul ”Mona Lisa” ar putea fi mutat
Decizie istorică la Muzeul Louvre! Tabloul ”Mona Lisa” ar putea fi mutat
Oana Lis, anunț trist despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Nu se mai poate deplasa. Bătrânețea…”
Oana Lis, anunț trist despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Nu se mai...
Zodiile care își schimbă viața în luna mai. Conjunctură astrologică de zile mari
Zodiile care își schimbă viața în luna mai. Conjunctură astrologică de zile mari
Secretul pe care îl ascunde grupa de sânge. Ce spune despre personalitatea ta și ce trăsături dominante ai
Secretul pe care îl ascunde grupa de sânge. Ce spune despre personalitatea ta și ce...