Adevăratul motiv pentru care Oana și Petre Roman nu-și vorbesc. Ce s-a întâmplat între cei doi

Publicat: 16/09/2020 | 11:07
Adevăratul motiv pentru care Oana și Petre Roman nu-și vorbesc. Ce s-a întâmplat între cei doi

Oana Roman și tatăl ei au rupt orice legătură de ceva vreme. Din câte se pare, ruptura din familie s-a produs după ce fiica fostului premier a făcut declarații uimitoare. 

Oana a explicat, de mai multe ori, că nu mai păstrează legătura cu tatăl ei, însă are o relație extrem de apropiată cu mama sa, care locuiește alături de vedetă. 

Oana a fost bătută de tatăl ei

Din câte se pare, motivul care a făcut-o pe brunetă să nu mai vorbească deloc cu tatăl ei a fost unul neașteptat. Petre Roman ar fi bătut-o pe Oana în copilărie, scrie playtech.ro.

„Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă…Pe când aveam 8, 9 , 10, 11 ani cam aşa. Plecam la joacă şi trebuia să vin la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam. Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat…o extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa. Au fost momente de genul acesta care pot spune că m-au marcat”, ar fi mărturisit fiica fostului premier acum mai multă vreme. 

Nu rata: Cum arată Oana Roman în costum de baie! Vedeta a slăbit miraculos

Se pare că Petre Roman a fost extrem de deranjat de cele spuse de fiica sa și a considerat că aceasta i-a pătat imaginea publică.

„În urmă cu 4-5 ani, Oana a declarat că tatăl ei o bătea în copilarie. El a rămas scârbit, a zis că nu o va ierta niciodată pentru că i-a murdărit imaginea așa. Mai ales că el nu a maltratat-o, ci i-a oferit întotdeauna tot ceea ce a fost mai bun: educație aleasă, cei mai buni meditatori, cele mai bune scoli, masină cu șofer”, a declarat un apropiat al politicianului. 

„Nu cred că l-a văzut de zece ori în șase ani (despre fiica sa și Petre Roman, n. red.). Îl vede la TV uneori și mă întreabă de ce nu vine tataie să o vadă, și eu chiar nu știu ce să-i răspund. Nu a venit niciodată cu un cadou de ziua ei sau de Crăciun. Doar acum un an, de ziua ei, a venit și i-a adus 100 de lei. De atunci, cred că nu l-a mai văzut decât o singură dată”, a declarat Oana Roman la începutul acestui an.

CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ OANA ROMAN ÎN COSTUM DE BAIE! VEDETA A SLĂBIT MIRACULOS