Cum arată Oana Roman în costum de baie! Vedeta a slăbit miraculos

Publicat: 22/08/2020 | 20:03

Oana Roman a slăbit considerabil și se mândrește cu acest lucru. Vedeta s-a fotografiat în costum de baie la malul Mării Negre.

Fiica lui Petre Roman se relaxează pe litoral alături de familie de câteva zile. Oana și-a ținut la curent fanii pe rețelele de socializare cu momentele petrecute în vacanță, mai ales că vedeta are și un motiv de bucurie în plus: a slăbit miraculos în ultima perioadăcu. Oana Roman a dat ceva kilograme jos, pentru că a adoptat un stil de viață mai sănătos.

Cu toate acestea, ea este modestă și spune că nu se consideră perfectă.

”Nu sunt perfecta dar nici nu mi doresc asta. Am 44 de ani si sunt sănătoasă , sunt împăcată cu mine si nu trăiesc dupa regulile si dorințele nimănui. Fac doar cum simt si daca prin ce fac reusesc sa fiu exemplu altora, e bine. Daca nu, eu tot pe drumul meu merg., a scris vedeta.

Oana Roman, jignită după ce a postat un selfie într-un capot sexy și fără sutien

De luni bune, Oana Roman este în plin război cu kilogramele în plus și a slăbit extrem de mult. De curând,tre ea și-a surprins fanii cu o poză în care apare într-un capot sexy și nu poartă sutien. În timp ce unii au complimentat-o, alții au atacat-o.

Cu banii furați de acasă de pâine a slăbit 😂😂 este mesajul pe care i l-a lăsat o femeie pe care o cheamă Rodica. Spre surprinderea acesteia, Oana Roman a intervenit și i-a spus: “Doamnă, n-aveți ceva frumos de făcut? E păcat să vă irosiți comentând și bătând câmpii. Sincer, aveți o vârstă, nu aveți familie, copii, nepoți? Vă rog eu, dați iubire, nu ură, că se întoarce”.

Mai mulți fani au încercat să o facă pe fosta prezentatoare să uite de episodul neplăcut și i-au lăsat câteva gânduri frumoase, iar unii dintre ei au sfătuit-o să le dea block oamenilor care sunt răspândesc energie negativă. “Oamenii răi și frustrați, nu trebuie să suporți așa ceva️”, Ignoră comentariile de prost gust!!! Ai fost și ești fenomenală!! Nu după fizic se analizează omul (după părerea mea), ci după suflet și ce are în cap. Bravo, Oana!!!!😘🙏”, “Rodica, ai dat comentariul unui om frustrat, care împrăștie venin; atenție să nu te otrăvești” sunt trei dintre mesajele primite de Oana Roman