Oana Roman, jignită după ce a postat un selfie într-un capot sexy și fără sutien! Ce lecție i-a dat vedeta celei care a atacat-o dur

Publicat: 20/08/2020 | 17:13

Oana Roman a fost jignită pe contul ei de Instagram după ce a postat un selfie într-un capot sexy și fără sutien! Fiica fostului premier al României s-a întristat după ce a citit mesajul acid de la o femeie și i-a dat o lecție prin felul în care i-a răspuns. Gestul vedetei a fost aplaudat de mai multe persoane.

Citește și: Mai sunt sau nu împreună? Oana Roman dă cărțile pe față în privința relației cu Marius Elisei: “Uneori reușesc, alteori nu.”

Oana Roman, jignită după ce a postat un selfie într-un capot sexy și fără sutien

De luni bune, Oana Roman este în plin război cu kilogramele în plus și a slăbit extrem de mult. Seara trecută, ea și-a surprins fanii cu o poză în care apare într-un capot sexy și nu poartă sutien. În timp ce unii au complimentat-o, alții au atacat-o.

“Cu banii furați de acasă de pâine a slăbit 😂😂” este mesajul pe care i l-a lăsat o femeie pe care o cheamă Rodica. Spre surprinderea acesteia, Oana Roman a intervenit și i-a spus: “Doamnă, n-aveți ceva frumos de făcut? E păcat să vă irosiți comentând și bătând câmpii. Sincer, aveți o vârstă, nu aveți familie, copii, nepoți? Vă rog eu, dați iubire, nu ură, că se întoarce”.

Mai mulți fani au încercat să o facă pe fosta prezentatoare să uite de episodul neplăcut și i-au lăsat câteva gânduri frumoase, iar unii dintre ei au sfătuit-o să le dea block oamenilor care sunt răspândesc energie negativă. “Oamenii răi și frustrați, nu trebuie să suporți așa ceva❤️”, “Ignoră comentariile de prost gust!!! Ai fost și ești fenomenală!! Nu după fizic se analizează omul (după părerea mea), ci după suflet și ce are în cap. Bravo, Oana!!!!😘🙏”, “Rodica, ai dat comentariul unui om frustrat, care împrăștie venin; atenție să nu te otrăvești” sunt trei dintre mesajele primite de Oana Roman.

Oana Roman, declarații tranșante după ce a fost acuzată că și-a tăiat stomacul

Într-o filmare urcată pe Instagram Stories, vedeta a răspuns tuturor celor care au întrebat-o dacă și-a făcut operație de micșorare a stomacului. Oana Roman a fost extrem de categorică, tranșantă în declarațiile făcute în această după-amiază.

“(…). Încetați cu aberațile astea referitoare la operația de tăiere de stomac! V-am mai spus de un miliar de ori: nu m-am operat la stomac! Unul– pentru că această operație, după mine, nu trebuie făcută decât de persoane care au grave probleme de sănătate și obezitate morbidă, și zeci, și zeci de kilograme de slăbit, ceea ce nu era cazul meu. Și eu consider că doctorii care operează oamenii care au de slăbit doar 15-20 de kg îi nenorocesc și îi distrug. Această modă cu această operație este o aberație! Ea trebuie făcută doar în condițiile în care ai realmente nevoie de ea. Eu nu aveam nevoie, eu aveam nevoie să slăbesc 20 de kilograme, hai 25 (…)”, a declarat fiica lui Petre Roman pe o înregistrare publicată pe Instagram Stories.

Nu rata: Oana Roman nu vrea să audă de o vacanță pe litoralul românesc. Motivul incredibil: ”Anul ăsta am spus pas!”

Fiica fostului premier a fost criticată de o doamnă după ce a făcut publică fotografia aceasta © Instagram
Fiica fostului premier a fost criticată de o doamnă după ce a făcut publică fotografia aceasta © Instagram

Descoperă și: Cum face bani, mai nou, Oana Roman! Ce afacere are vedeta