Cu ochii înlăcrimați, Oana Roman a postat un mesaj impresionant pentru Adelina Pestrițu care se luptă cu virusul SARS-CoV-2 | FOTO

Publicat: 04/09/2020 | 08:34

Cu ochii înlăcrimați, Oana Roman i-a transmis un mesaj video prietenei sale, Adelina Pestrițu, care se luptă cu virusul SARS-CoV-2. Gândurile sale le-au dau fiori reci internauților care s-au gândit că și ei vor ajunge la un moment dat să fie diagnosticați pozitiv cu boala mortală apărută în China.

Descoperă și: Adelina Pestrițu a făcut anunțul direct din spitalul în care este tratată pentru coronavirus. Ce se va întâmpla cu vedeta, după ce va fi externată

Oana Roman i-a transmis un mesaj video Adelinei Pestrițu care se luptă cu virusul SARS-CoV-2

Oana Roman a făcut publică o înregistrare emoționantă în care i s-a adresat Adelinei Pestrițu, diagnosticată în urmă cu două zile cu noul coronavirus. După cum puteți vedea în imaginea principală, dar și în galeria foto a articolului, fiica fostului premier are ochii în lacrimi când vorbește despre îndrăgita brunetă.

“Târziu am aflat, uitându-mă pe Instagram, că prietena mea, Adelina Pestrițu, s-a îmbolnăvit de COVID. Și vreau să îi urez foarte multă sănătate, să îi spun că o îmbrățișez și că îi transmit putere”, a spus Oana Roman pe înregistrarea urcată pe Instagram Stories.

Nu rata: Ghinion peste ghinion pentru Adelina Pestrițu! Ce i s-a întâmplat vedetei, la scurt timp după ce a anunțat că este infectată cu COVID-19

Pe imaginile postate, fiica lui Petre Roman a notat: “@adelinapestrițu, multă sănătate. Te îmbrățișez” și a pus trei emoticoane. De mai bine de 24 de ore, fosta prezentatoare de la Kanal D nu a mai făcut nicio postare pe rețelele de socializare. În noaptea în care s-a internat, ea a spus că va rămâne în legătură directă cu fanii săi.

Descoperă și: Adelina Pestrițu și-a schimbat mașina. Câți bani costă bolidul negru pe care îl conduce acum

Adelina Pestrițu, declarații despre revenirea în lumea televiziunii

Întrebată de un fan dacă își dorește să revină pe micile ecrane, bruneta a răspuns: “De când am plecat din TV, am primit multe oferte să mă reîntorc, dar nu am fost cucerită pe deplin de niciuna. Nu-mi place să fac lucrurile cu jumătăți de măsură, așa că prefer să nu le fac deloc. Dacă ar veni proiectul pe care mi-l doresc eu în TV, cu siguranță n-aș sta pe gânduri. Îmi doresc să revin, dar nu oricum. Sunt fericită cu cee ace fac și nu sunt dispusă să fac compromisiuni în acest sens, doar dacă simt că mă identific cu formatul”. În timpul dezvăluirilor făcute luna trecută, vedeta a vorbit și despre operațiile estetice pe care și le-a făcut.