Adevărul despre Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Cum se comportă unul cu altul, după 3 luni de relație

Autor:
Publicat: 12/09/2020 | 09:59
Adevărul despre Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Cum se comportă unul cu altul, după 3 luni de relație

După 3 luni de relație, perioadă în care nu s-au afișat și nici nu au vorbit în mod public despre relația lor, Andrea Bălan și Tiberiu Argint par a se înțelege cum nu se poate mai bine. În timp ce George Burcea se sărută pătimaș cu Viviana Sposub la Ferma, artista și iubitul său sunt de nedespărțit. 

Chiar dacă nu și-a asumat în mod public relația cu Tiberiu Argint, Andreea Bălan nu se ferește atunci când iese pe stradă cu iubitul său. 

După 3 luni de relație, cei doi se înțeleg de minune și chiar dacă nu se afișează în mediul online, pe stradă ies și se țin de mână, iau prânzul împreună și nu se feresc să-și zâmbească și să aibă gesturi tandre unul față de celălalt, în văzul tuturor.

Zilele trecute, toată lumea i-a putut observa pe Andreea Bălan și Tiberiu Argint, în buricul Capitalei, în timp ce mergeau să ia prânzul. Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, cei doi îndrăgostiți nu s-au dezlipit unul de celălalt și s-au simțit cum nu se poate mai bine unul lângă altul, pesemne că relația lor merge de minune și nu există motive de îngrijorare în privința acestui lucru.

George Burcea, declarații neașteptate despre Andreea Bălan

George Burcea a făcut câteva declarații inedite la Ferma, despre Andreea Bălan. Acesta a vorbit deschis despre relația pe care o are cu fosta soție, dar a oferit detalii și despre tatuajul cu el și ea, pe care îl are pe antebraț.

„Aici am un tatuaj cu mine și cu soția. Andreea va exista pentru mine mereu. Ea este mama copiilor mei. Acest tatuaj va fi aici mereu. Sunt eu cu ea. Nu am făcut acest tatuaj ca să-l șterg dacă mă despart de ea. În momentul în care ai un background asemănător cu al meu, adică unde o familie se destramă, rata să destrami și tu familia la rândul tău este destul de mare”, a declarat George Burcea.