Andreea Bălan, insomnii din cauza lui George Burcea? Ce făcea la două dimineața, după ce fostul soț a atins-o în locuri interzise pe Viviana Sposub

Publicat: 11/09/2020 | 11:00

Andreea Bălan are insomnie după ce l-a văzut, încă o dată, pe George Burcea, fostul soț, în tandrețuri cu Viviana Sposub? Cel puțin asta pare după imaginile pe care artista le-a pus într-un Insta Stories, la ora două dimineața.

CITEȘTE ȘI: GEORGE BURCEA, ATINGERI INTERZISE CU VIVIANA SPOSUB LA FERMA! IMAGINILE DIFUZATE DE PRO TV CARE SPUN TOT

Andreea Bălan nu a avut somn, așa că a început să se joace puțin. Și-a filmat fetițele care dormeau, iar imaginea a fost apreciată de toți fanii îndrăgitei cântărețe. Mai mult, a doua zi, Andeeea Bălan a făcut un adevărat tur de forță cu familia ei pe Instagram. Nu a lipsit bunica celor două micuțe, Ella și Clara, care și-a sărbătorit și ziua de naștere.

George Burcea și Viviana Sposub au oferit un nou show la Pro TV, acolo unde sunt concurenți la ”Ferma: Orășeni vs Săteni”. S-au îmbrățișat, s-au atins pătimaș. Nu cu mult timp înainte, cei doi se sărutau, iar reacția Andreei Bălan era asta: ”E bine atunci când te lași dusă de val în direcția potrivită”.

Cine este Viviana Sposub, concurenta de la Ferma

În vârstă de 23 de ani, Viviana Sposub a fost până de curând colega lui Cove si a Adelei Popescu la emisiunea “Vorbește Lumea” de la Pro TV. Producătorii show-ului “Ferma. Orășeni versus săteni” i-au făcut o ofertă de nerefuzat tinerei care speră ajungă până în finală.

NU RATA: GEORGE BURCEA, DEZVĂLUIRI EMOȚIONANTE DESPRE ANDREEA BĂLAN! TATUAJUL NEȘTIUT CU FOSTA SOȚIE

La fel ca fosta soție a lui George Burcea, focoasa brunetă este pasionată de muzică. A făcut pian și canto timp de 12 ani, a urmat cursurile Liceului de Artă “Ștefan Luchian” din Botoșani și a cântat într-un grup muzical intitulat “Cheia Sol”, cât a fost la liceu.