Adevărul despre eliminarea Dianei Belbiță de la Exatlon:”M-am simțit discriminată!”

Publicat: 24/04/2018 | 18:12

Diana Belbiță a vorbit deschis, în cadrul unei emisiuni TV, despre cele mai dificile momente trăite la Exatlon. (CITEȘTE ȘI: CE A ADUS ÎN BAGAJ DIANA BELBIȚĂ DE LA EXATLON, CÂND S-A ÎNTORS DIN REPUBLICA DOMINICANĂ) Tânăra a mărturisit că este extrem de dezamăgită de atitudinea celui pe care îl considera un adevărat prieten. Giani Kiriță a pus-o la zid pe Diana, reacție la care tânăra nu se aștepta.

Chiar înainte de arenă, Giani Kiriță a avut niște reacții bizare la adresa Dianei care au culminat cu eliminarea brunetei. „Giani a zis că dacă ar fi să aleagă între cei trei vechi el ar da cu banul! N-am fost deranjată de nominalizarea în sine, cât am fost deranjată de faptul că efectiv, eu nu am fost luată în calcul de la egal la egal! Mai târziu, în discuția din mașină mi s-a spus că: Tu nu te poți compara cu noi! M-am simțit discriminată de cuvintele lui Giani Kiriță!”, a mărturisit Diana Belbiță.

Mama lui Giani Kiriță i-a luat apărarea fiului ei

Giani Kiriță împreună cu mama sa

Pe de altă parte, mama lui Giani Kiriță a încercat, din răsputeri, să o convingă pe Diana că fiul ei nu ar fi complotat împotriva tinerei. „Eu nu cred că băiatul meu a făcut un complot, ca să o dea pe Diana afară, niciodată! Pentru că Giani ținea la Diana, eu am văzut! Giani a considerat-o ca pe fiica lui nu ca pe o soră mai mică! Giani e tare în gură, vulcanic, dar e un sufletist!”, a spus mama lui Giani Kirita în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și...