Diana Belbița, despre plecarea sa de la Exatlon: „Sacrificiile nu au mai contat”

Publicat: 23/04/2018 | 10:11
Diana Belbița, despre plecarea sa de la Exatlon: „Sacrificiile nu au mai contat”

Diana Belbiță, ultima concurentă care a părăsit Exatlon, a plecat neașteptat din competiție, iar vestea eliminării ei a căzut ca un trăznet pentru toată lumea. Deși toți se așteptau ca Geanina să plece acasă, „prințesa” a fost cea care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. Sportiva s-a declarat revoltată de la momentul eliminării, iar acum, odată ajunsă acasă, ea a scris un mesaj lung prin care a vorbit despre plecarea sa.

„Trei luni și jumătate cu momente memorabile, probe care la prima vedere păreau imposibile, curse cu final de infract și un dor permanent de oameni dragi. M-am simțit vie, am simțit că trăiesc cu adevărat…Am trecut de la extaz la agonie și înapoi, de la un moment la altul. Am învățat că nu depinde de confort, am învățat să mă bucur de lucrurile mici și cât de prețioasă e fiecare secundă. Nu îmi era teamă să dorm pe scândură sau să mănânc puțin. Îmi era teamă doar să nu dezamăgesc. Credeam că sunt dependentă de telefon, dar acesta nu mi-a lipsit niciodată, ci oamenii cu care vorbeam la el au fost cei cărora le-am dus lipsa. Îmi era teamă să nu mă accidentez și să nu mai pot concura la fel, dar au fost și astfel de momente, în care am ignorate durerea și, asumându-mi riscuri, am intrat pe traseu.

Când în sfârșit căderile fizice păreau să rămână în spate și probele cu apa nu mai erau o problemă  pentru mine, a venit ziua în care sacrificiile nu au mai contat, iar fortăreața clădită cu muncă și încredere s-a dovedit a fi doar un castel de nisip lovit de val. Astfel, în ziua 105, mi-am luat rămas bun de la cea mai tare experiență”, a scris Diana Belbiță.

Diana Belbiță a fost eliminată de la Exatlon și s-a întors acasă. Ea a ajuns în România joi după-amiază (19 aprilie) și a avut parte o întâmpinare emoționantă. Sportiva a fost așteptată pe aeroport de mama sa, dar și de mai mulți prieteni. După mai bine de trei luni petrecute în Republica Dominicană, întâlnirea cu cei dragi a fost una specială.

Printre apropiații care au venit la aeroport s-a numărat și Anda Adam, bună prietenă cu Diana Belbiță. Mama luptătoarei a venit însoțită de o prietene și de două tinere, fane ale Dianei. De asemenea, au fost prezenți numeroși fani la aeroport care i-au adus „faimoasei” dulciurile la care a poftit în Republica Dominicană.

 

 

Citește și...