Adio, Gina Pistol! Smiley, apropiere suspectă de o celebră cântăreață din România

Publicat: 25/11/2018 | 16:39

După ce s-a scris că Smiley nu mai formează un cuplu cu Gina Pistol, artistul a apărut alături de o cântăreață celebră din România. Prezenți la un eveniment monden, Smiley și Loredana Groza, căci despre ea este vorba, au avut o apropiere suspect, care pare să întărească zvonurile legate de despărțirea artistului de Gina Pistol.

Nici vorbă că Smiley și Loredana Groza ar forma un cuplu, cei doi se cunosc de multă vreme și au colaborat în numeroase proiecte, însă degajamentul lui de a se admira fără rețineri decolteul cântăreței, de a o strânge în brațe și a-i șopti lucruri la ureche, i-a făcut pe cei prezenți să exclame: ”Smiley s-a apropiat de o altă femeie”, scrie Wowbiz.ro.

S-a spus că Smiley și Gina nu mai formează un cuplu

În ultima perioadă, au existat zvonuri că Gina Pistol și Smiley s-au despărțit. În acest moment, blondina se află în India, acolo unde filmează pentru „Asia Express”. Artistul a mărturisit recent că nu se va însura niciodată, deși prezentatoarea de la Antena 1 a spus în nenumărate rânduri că acesta este visul ei de-o viață. Astfel, fanii au început să se întrebe dacă nu cumva relația lor a luat sfârșit.

Smiley le-a dat de gândit fanilor după ce a postat miercuri (7 noiembrie) o fotografie însoțită de mesajul „Libertatea este un mod de a gândi”. Pe pagina sa de Facebook, admiratorii i-au transmis zeci de comentarii. (Citește și Gina Pistol a primit lovitura de grație de la Smiley! Artistul a făcut anunțul-bombă în direct)

„Esti liber cand ai macar strictul necesar ca sa traiesti.”, „Păi cum altfel ? Așa am crezut . Mult succes îți doresc !”, „Integritatea!”, „Smiley, ești cel mai tare”, au comentat fanii artistului.

Acest mesaj vine după ce cântărețul a declarat în presă că nu intenționează să se căsătorească vreodată. „Doamnele și domnilor, Smiley nu este însurat și nici nu a fost vreodată. Și nici nu plănuiește, deocamdată mai stăm”, a mărturisit cu nonșalanță Smiley, în timpul unei emisiuni tv. (Vezi aici Smiley a fost singur la film. Nici urmă de Gina Pistol! Cu cine s-a pozat artistul)

Citește și...