Gina Pistol a primit lovitura de grație de la Smiley! Artistul a făcut anunțul-bombă în direct

Publicat: 07/11/2018 | 16:43

Gina Pistol a primit lovitura de grație de la Smiley! Artistul a făcut anunțul-bombă în direct și nimeni nu se aștepta la asta.

În nenumărate rânduri, Gina Pistol a mărturisit că își dorește să se căsătorească și să-și întemeieze o familie. Însă… planurile sale se pare că nu coincid cu cele ale iubitului ei. Smiley a făcut o mărturisire-bombă în direct, în cadrul unei emisiuni TV și i-a lăsat pe toți mască. Inclusiv pe iubita lui. (CITEȘTE ȘI: SMILEY A FOST SINGUR LA FILM. NICI URMĂ DE GINA PISTOL! CU CINE S-A POZAT ARTISTUL)

”Doamnele și domnilor, Smiley nu este însurat și nici nu a fost vreodată. Și nici nu plănuiește, deocamdată mai stăm”, a mărturisit cu nonșalanță Smiley.

Gina Pistol vrea să se mărite

Recent, Gina Pistol a fost luată la întrebări de Coana Mița, bucătăreasa care a luat parte la filmările emisiunii ”Poftiți la Nea Mărin”. Prezentatoarea TV nu a negat că este într-o relație cu Smiley și nici faptul că și-ar dori să se căsătorească cu artistul.

Mă chemi la nunta ta, Gina? Cum dacă?! Că ești aproape… Ce să mai vezi?! De azi îl cunoști pe Smiley? Ce să mai vezi? Nu îți place de el? Mie îmi place și când îl văd la televizor, dar să-l am lângă mine, a spus Coana Mița. (VEZI ȘI: SĂ MORI DE RÂS CU SMILEY, CÂND GINA PISTOL E PLECATĂ ÎN INDIA: ”NU MÂNCASEM BANANE, MI-AU ADUS, AȘA, UN DOVLEAC MAI MIC…”)

Gina Pistol a răspuns fără menajamente și a recunoscut că îi place de artist, iar dacă vor hotărâ să își unească destinele, blondina va chema pe toată lumea.

Dacă mă mărit vă chem pe toți. Cine a zis?! Stai puțin să vedem. Îmi place de el. Nu numai pe bărbuță îl mângâi. Îl mângâi peste tot, a spus Gina Pistol.

Smiley a mărturisit că ar face orice în numele iubirii

Chiar dacă de regulă este discret în privința vieții lui particulare, Smiley a recunoscut într-un interviu că este dispus să facă orice în numele iubirii. Așa că cine știe… poate se răzgândește în privința căsătoriei și pentru Gina Pistol își va schimba atitudinea!

Păi am fost la Capătul Pământului cu o fată. Serios! E în Portugalia și se numeste Cabo da Roca. M-am prezentat la întâlnire în numele iubirii. Nu cred că am făcut lucruri mari. În numele iubirii aș face orice. Dacă iubesc pe cineva, fac orice”.

 

Citește și...