Adolescentă din Cluj, dată dispărută, a fost răpită chiar de unchiul ei, care o iubea în secret. Părinții sunt disperați

Autor:
Publicat: 21/10/2019 | 21:25
Adolescentă din Cluj, dată dispărută, a fost răpită chiar de unchiul ei, care o iubea în secret. Părinții sunt disperați

Caz șocant  în Cluj, după ce o adolescentă de 13 ani care a dispărut de acasă a fost de fapt răpită de propriul unchi, care se pare că a dezvoltat o pasiune în secret pentru aceasta.

Părinții fetei au fost cei care au dat alarma, după ce fata a plecat la magazin, alături de unchiul său, dar nu s-a mai întors acasă timp de aproape 24 de ore. Potrivit observator.tv, minora a fost de fapt răpită de propriul unchi, un tânăr de 27 de ani.

Polițiștii au demarat imediat operațiunea de căutare a fetei. Zeci de jandarmi și polițiști au pornit în căutarea adolescentei de 15 ani, însă până acum nu au reușit să dea de urma ei și a unchiului său.

În urmă cu puțin timp, polițiștii au activat sistemul „Alertă, răpire copil!” şi au oferit informaţii despre minoră la momentul dispariţiei.

Adolescenta purta un tricou cu imprimeu floral, colanţi negri şi pantaloni tot negri. Are părul şaten, ten deschis şi ochi căprui.

Cât despre unchiul fetei, acesta ar fi principalul suspect în cazul răpirii, pentru că este ultima persoană care a intrat în contact cu adolescenta. Acesta ar fi făcut o pasiune pentru ea în secret, iar prima ipoteză este că a răpit-o.