Alex Beckett a murit pe neașteptate. Actorul avea 35 de ani, iar vestea tristă i-a șocat pe apropiați

Publicat: 12/04/2018 | 18:48

Actorul Alex Beckett a încetat din viață pe neașteptate, au titrat jurnaliștii din presa internațională. Agentul său, Gavin Denton-Jones, a confirmat trista veste, însă nu a oferit informații despre moartea starului. Alex Beckett este cunoscut și pentru rolul pe care l-a jucat în comedia „Perfect Curve”, respectiv personajul Barney Lumsden.

Este doliu în lumea filmului, după ce actorul Alex Becket a murit brusc. Vestea morții sale a fost confirmată de agentul său într-un comunicat, unde Gavin Denton-Jones l-a numir pe regretatul star: “un bărbat minunat și un actor enorm de talentat”. Cauza morții sale nu este cunocută deocamdată, iar în acest moment nu a fost avansată nicio ipoteză.

“Sunt foarte triști de pierderea lui Alex, un om minunat și un actor enorm de talentat. Suntem alături de familia lui și am aprecia respectarea intimității în aceste momente dificile”, a afirmat agentul Gavin Denton-Jones, potrivit BBC.

După ce au aflat că starul a părăsit această lume, numeroase persoane publice și-au exprimat tristețea printr-un mesaj făcut public în memoria lui Alex Beckett. Printre actrițele care au scris câteva gânduri se numără și Jessica Hyne.

Citește și...