Alex Bodi, imagine emoționantă alături de fiica lui! Cum s-a pozat iubitul Biancăi Drăgușanu

Publicat: 12/12/2018 | 12:19

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o relație de iubire de mai bine de trei luni și deja se comportă ca o adevărată familie. Bărbatul a luat-o pe blondină în Spania să îi cunoască familia, i-a făcut cunoștință inclusiv cu cele două fetițe ale lui, cu se înțelege foarte bine încă de la prima întâlnire.

Recent, bărbatul a postat o imagine, în care apare alături de fiica lui cea mică. Mult mai emoționant este faptul cum o strânge la piept pe micuță, iar ea stă lipită de el, bucurându-se de ocrotirea lui.

Când face un copil cu fosta prezentatoare

Întrebat despre un copil cu Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a spus că este prea devreme pentru a comenta acest subiect. Vă reamintim că pe 1 decembrie ei au aniversat trei luni de iubire. “Este o relaţie normală. Nu putem să o vedem diferit. Amândoi (n.r.: Răspunsul la întrebarea: «Cine a făcut primul pas?»).

Datoria unui bărbat este să cucerească. Acum, vede el dacă reuşeşte. (…). Bine, au vorbit mult (n.r.: Bianca cu copiii lui). Da, am coincis câteva ore (n.r.: el cu Sofia). Chiar s-au înţeles bine. Biancăi îi plac copiii, n-ar avea de ce să nu se înţeleagă. (…). E prea devreme (n.r. să facă un copil)”, a declarat Alex Bodi.

“În fața altarului, aş îmbrăca două rochii de mireasă”

În vârstă de 36 de ani, Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum ar arăta în ziua nunții, în cazul în care s-ar decide să facă din nou acest pas important în viața sa. Potrivit declarațiilor ei, vedeta ar opta pentru două rochii de mireasă, ambele cu un design uluitor stil sirenă. Vedea a subliniat că una dintre ținutele spectaculoase ar fi realizată în propriul atelier de croitorie.

“Îmi face plăcere să îmbrac rochii de mireasă. De fapt, o fac atât de des în atelierul propriu de creaţie, încât a devenit ceva natural să probez şi să fotografiez astfel de rochii. Dacă ar fi să ajung din nou în faţa altarului, aş îmbrăca două rochii de mireasă, ambele tip sirenă, dintre care una să fie creaţia mea. O combinaţie între stilul clasic şi nonconformist. De exemplu, mie nu îmi place tradiţia cu furatul miresei şi nici nu aş opta pentru un meniu tradiţional. În schimb, dansul mirilor mi se pare frumos. Am deja experienţa asta”, a declarat Bianca Drăgușanu jurnaliștilor de la revista “Ghidul Miresei”.

Citește și...