Alex Bodi s-a mutat în Anglia cu ”amanta” la două săptămâni de la divorț?! Avem imaginile care l-au dat de gol!

Autor: L.N.
Publicat: 22/03/2020 | 18:58

În timp ce Bianca Drăgușanu susține că fostul ei soț o ”imploră” să se împace cu ea și o sună ”de câteva zeci de ori pe zi”,  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA a aflat ce face Alex Bodi la ora actuală. Potrivit unor informații de ultimă oră, omul de afaceri s-a mutat cu sexy-”amanta” Daria Radionova, în Anglia. Iar bărbatul nu se mai ascunde deloc! Se pare că, încet-încet, cei doi își oficializează relația.

În urmă cu două săptămâni, pe când semnau actele de divorț,  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA a aflat că Alex Bodi s-ar fi apropiat de râvnita rusoaică de ceva timp. (VEZI: AVEM DOVADA CĂ ALEX BODI ȘI SEXY-RUSOAICA S-AU ÎNTÂLNIT LA LONDRA, ÎNAINTE DE DIVORȚ)

Bianca Drăgușanu nu doar că a confirmat supozițiile, ci a adăugat că Daria Radionova n-ar fi singura ”amantă” pe care afaceristul o are. Contactat, Alex Bodi a dezmințit total aceste acuzații.

Afaceristul s-a mutat la rusoaică în Londra?!

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor noi informații și imagini în prim-planul cărora se află fostul soț al Biancăi Drăgușanu și sexoasa rusoaică Daria Radionova, femeia cu care afaceristul ar fi „tradus-o” pe Bianca Drăgușanu. Fotografiile surprinse duminică, 22 martie, confirmă practic relația dintre rusoaică și omul de afaceri din Mediaș. Cei doi și-au postat fiecare pe contul de Instagram poze din camera unui hotel luxos din Londra, luând romantic micul dejun.

 

Bianca, asaltată cu apeluri și mesaje de la Alex Bodi

Recent, Bianca a declarat în presă că fostul soț o caută insistent cu gânduri de împăcare.

(Vezi și: BIANCA DRĂGUŞANU, PRIMA REACŢIE DUPĂ CE ALEX BODI A ANUNŢAT CĂ S-AU ÎMPĂCA)

„Fostul meu soț mă sună de câteva zeci de ori pe zi să-mi spună că mă iubește, că îi este dor de mine, că vrea să ne împăcăm și că îi pare rău pentru tot.

Mai mult decât atât, pentru că vă spuneam că îmi zice că îi este dor de mine și pentru că am ajuns să nu mai cred doar în cuvinte, mi-a zis că este suficient să aibă aprobarea mea și mi-a zis că face imposibilul să ajungă în București, să închirieze un privat jet și să ajungă la Capitală doar să vorbească cu mine. Dar pentru mine nu mai reprezintă credibilitate”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...