Alexandra Mirea, ”Prințesa telefoanelor”, și-a arătat tatuajele pe plaja milionarilor!

Publicat: 27/07/2018 | 23:21

Alexandra Mirea, cunoscută în lumea mondenă drept ”Prințesa telefoanelor”, a apărut zilele trecute pe plaja milionarilor, Caelia. CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe blondină în timp ce se relaxa pe litoral, unde și-a etalat colecția de tatuaje, în toată splendoarea. (Promotiile zilei la monitoare)

Alexandra Mirea a profitat de vreme, și-a făcut bagajele și a dat o fugă la mare. ”Prințesa telefoanelor” nu a mers singură, ci împreună cu iubitul ei, Cătălin Țîră, dar și cu o prietenă de suflet. Alexandra a profitat de soarele arzător și a stat la plajă pentru un bronz ca-n reviste! (Reduceri mari la jocuri PC)

La un moment dat, însă, blondina a vrut să se răcorească, așa că, împreună cu prietena ei, s-a îndreptat către apă, pentru o mică bălăceală. (VEZI ȘI: CUM ARĂTA CU TREI ANI ÎN URMĂ FIICA MILIONARULUI ARSIS!)

Alexandra Mirea, împreună cu prietena ei

Alexandra Mirea și tatuajele ei

Deși, în ultima vreme, părea să fi scăpat de câteva kilograme în plus, ”Prințesa telefoanelor” continuă lupta pentru o siluetă perfectă. Alexandra Mirea a optat pentru un costum de baie întreg, alb, care-i punea în evidență bustul și formele voluptuoase. Bineînțeles, ochelarii de soare nu au lipsit, însă atenția tuturor a fost îndreptată asupra tatuajului de pe coapsa dreaptă: o femeie-pisică, cu mască pe ochi. Este cunoscută pasiunea Alexandrei pentru tatuaje și, cu fiecare ocazie, blondina nu ezită să-și etaleze, cu mândrie, colecția inedită. (NU RATA AICI: ”PRINŢESA TELEFOANELOR” A CHEFUIT LA MANELE)

Trăiește o poveste de dragoste cu Țîră

”Prinţesa telefoanelor” este fiica afaceristului Radu Mirea, supranumit ”Regele telefoanelor” deoarece este deţinătorul celei mai mari reţele de magazine telecom, Arsis Trading. De asemenea, în urmă cu doi ani, Radu Mirea a devenit şi acţionarul majoritar al Subway România, celebrul lanţ american de fast-food.

Alexandra Mirea a trăit o poveste de dragoste cu năbădăi cu Bombo, fratele Ralucăi Pastramă. Cei doi s-au despărţit după o relaţie cu mai multe suişuri şi coborâşuri. De altfel, ”Prinţesa telefoanelor”, a devenit cunoscută după ce i-ar fi „furat” iubitul uneia dintre cele mai bune prietene ale ei, Ruxi Mumuşica. Acum însă Alexandra Mirea este într-o relație cu… fotbalistul Cătălin Țîră, fostul iubit al Andei Adam și al Ilincăi Vandici. De la jumătatea lunii august a anului 2017, destinele celor doi s-au intersectat și de atunci ei trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme. (VEZI AICI).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...