Alexandra Ungureanu, traume din adolescență: ”Noaptea visam toate frigiderele de pe planetă”

Publicat: 06/10/2018 | 21:36

Alexandra Ungureanu a rămas cu traume din adolescență. Artista a mărturisit că a încercat tot felul diete periculoase pentru a avea silueta pe care și-o dorea.

Acum a adoptat un stil de viață sănătos și este în deplină armonie cu corpul ei. În prezent mănâncă de toate, chiar și dulce. Iar atunci când vrea să scape de câteva kilograme nedorite, artista renunță la pâine, dulciuri și mută ora de masă mai devreme. În adolescență însă… Alexandra Ungureanu a ținut diverse diete periculoase pentru a avea o siluetă ca-n reviste. (CITEȘTE ȘI: ALEXANDRA UNGUREANU, DESPRE PROBLEMELE CU TENUL: „ANI DE ZILE AM FOST FOARTE SUPĂRATĂ…”)

”Ca orice adolescentă care se dezvoltă într-o lume în care, privind în jur, în reviste, la televizor, în videoclipuri, vezi numai fete înalte și subțiri sau mignone și subțiri, evident că mi-am dorit și eu să fiu nu numai într-o formă armonioasă, mi-am dorit să fiu slabă, schiloadă, pentru că aveam senzația că așa stau cel mai bine lucrurile pe mine. În perioada în care se întâmplau schimbările hormonale, corpul meu s-a modificat și am început să fiu așa mai pufoasă, așa mă consideram. Acum am aceeași greutate din perioada liceului, dar corpul meu cumva s-a reproporționat.

Am ținut în perioada aceea tot felul de diete, vânam chestii pe termen scurt cu rezultate spectaculoase. Într-o zi mâncam 3 grepfruturi, câte unul la fiecare masă. Ceva sinistru! Noaptea visam toate frigiderele de pe planetă. Mă rog, chestia asta ținea o săptămână, slăbeai 2-3 kg, după care, evident, se puneau la loc. La fel cum se întâmplă cu toate regimurile minune, le cunoaștem foarte bine”, a mărturisit Alexandra Ungureanu pentru libertatea.ro.

Alexandra Ungureanu are un regim echilibrat

A învățat din greșeli, iar acum Alexandra Ungureanu a adoptat un regim echilibrat și și-a schimbat atitudinea față de corpul ei și este mulțumită de felul în care arată. (VEZI ȘI: ALEXANDRA UNGUREANU, CRITICATĂ DE INTERNAUŢI DUPĂ CE A APĂRUT ÎN VIDEOCLIPUL TRUPEI ”TAXI”: ”EU SUNT ÎN POST ŞI… ”)

”Mi-am format în timp un crez al meu, care înseamnă un regim echilibrat. Mi-am schimbat atitudinea față de corpul meu, pe care am învățat să îl iubesc, să îl plac așa cum este, să-l ascult, pentru că asta funcționează mai bine decât orice mers la medicul nutriționist, și să acționez în conformitate”, a mai spus Alexandra Ungureanu.

 

 

Citește și...