Alexandru Cumpănașu, noi declarații despre Gheorghe Dincă: ”Sunt mai multe femei care spun că au fost violate”

Autor: A.N.
Publicat: 13/08/2019 | 19:36
Alexandru Cumpănașu, noi declarații despre Gheorghe Dincă: ”Sunt mai multe femei care spun că au fost violate”

Alexandru Cumpănașu a făcut noi declarații despre Gheorghe Dincă, după ce o femeie de 49 de ani a depus la Inspectoratul de Poliție din Olt o plângere pe numele lui Gheorghe Dincă în care îl acuză pe acesta că a violat-o și lovit-o.

O femeie în vârstă de 49 de ani a depus la Inspectoratul de Poliție din Olt o plângere pe numele lui Gheorghe Dincă în care îl acuză pe acesta că a violat-o și lovit-o, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că o femeie în vârstă de 49 de ani a depus o plângere la Poliția din Olt pe numele lui Gheorghe Dincă. Femeia îl acuză pe acesta că a violat-o și bătut-o.

Reprezentanții DIICOT informează că la dosarul privind crimele din Caracal nu a fost declinată o plângere de la IPJ Olt. Alexandru Cumpănașu susține, însă, că ar fi vorba despre mai multe femei care susțin că ar fi fost violate de Ghorghe Dincă. (CITEȘTE ȘI: A TREIA VICTIMĂ A CRIMINALULUI DIN CARACAL. GHEORGHE DINCĂ A UCIS ÎNCĂ O TÂNĂRĂ: “CADAVRUL GĂSIT ÎN PĂDURE ESTE AL ALTEI PERSOANE”)

”Sunt mai multe femei care spun că au fost violate, dar ancheta în curs merge și pe stabilirea unui complici, asta e cel mai important lucru.  Doamne ferește să i se întâmple unei femei așa ceva, dar eu cred că e foarte importantă rețeaua. Ce să mai fac cu Dincă? Să probez mai mult? Ce să mai probez? Din punctul meu de vedere, să-i găsesc complicii. Nu Dincă a ucis-o pe Alexandra, asta e părerea mea”, a spus Alexandru Cumpănașu.

Între timp, ancheta de la casa lui Gheorghe Dincă este în plină desfășurare. Aparatură specială pentru scanarea solului va fi folosită pentru cercetări la casadin Caracal, unde se caută probe pe care bărbatul le-ar fi putut îngropa sub pământ sau în gropile betonate. (VEZI ȘI: AVEM FILMUL COMPLET AL RĂPIRII. LUIZA VORBEA LA TELEFON ȘI GHEORGHE DINCĂ A TRECUT PE LÂNGĂ EA. DE CE S-A ÎNTORS CRIMINALUL DIN CARACAL)

La cercetările din casa și curtea sa participă și Gheorghe Dincă, bărbatul care a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani), apoi le-a ars cadavrele.

Citește și...