Avem filmul complet al răpirii. Luiza vorbea la telefon și Gheorghe Dincă a trecut pe lângă ea. De ce s-a întors criminalul din Caracal

Publicat: 12/08/2019 | 08:52
Avem filmul complet al răpirii. Luiza vorbea la telefon și Gheorghe Dincă a trecut pe lângă ea. De ce s-a întors criminalul din Caracal

Luiza Melencu, adolescenta care a dispărut în luna aprilie, după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, vorbea la telefon în momentul în care s-a urcat în mașină.

Presupusul criminal ar fi trecut pe lângă Luiza, apoi s-a întprs și a răit-o. Imaginile au fost eurprinse de camera de supraveghere din acea zonă, anunță antena3.ro.

„Pe camera de supravegheri din zonă a fost surprinsă Luiza care ieșise de la o unitate de unde trebuia să scoată bani trimiși de mama sa. Luiza vorbea la telefon, probabil de aceea nici nu a fost atentă la persoana care s-a oprit să o ia la ocazie. Acest individ din ce știu eu, a trecut, a văzut-o și a întors mașina pentru a o lua. Ea ar fi putut observa această manevră, poate i s-ar fi părut dubioasă și poate nu urca în această mașină a groazei”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Melencu.

Dezvăluirile martorului cheie

Omul care i-a cunoscut pe Gheorghe Dincă și pe partenerul de afaceri al acestuia a venit șla ”Sinteza Zilei”, prezentată de Mihai Gâdea, și a făcut dezvăluiri. Martorul cheie, cum este numit, a fost în preajma celor doi timp de aproape un an.

Martorul a subliniat că, atunci când l-a cunoscut pe Dincă, acesta era mai tot timpul într-un anturaj, însă s-ar fi transformat apoi într-un lup singuratic. ”La timpul acela, lui Dincă îi plăcea să relaționeze cu prietenii, cu anumiți cunoscuți, poate de încredere și pe parcursul timpului cred că a devenit un lup singuratic”, a spus acesta.

„Aveam 26 de ani în perioada aceea. Dincă avea o preferință către minore, să fie cât mai copile, cu chipuri angelice”, mai spune martorul.

„La unele dintre mesele pe care le-am servit erau bucuroși că avuseseră parte de două fete. Erau bucuroși pentru că obținuseră ceva mai mult. Priveau toate aceste aspecte ca un trofeu”, a detaliat bărbatul.

Citește și...