Judecătorii urmează să pronunţe, vineri, verdictul în cazul lui Tiberiu Radu, cunoscut şi ca ucigaşul de pe Calea Victoriei, pentru care procurorii au cerut închisoarea pe viaţă. La ultimul termen, bărbatul care a îngrozit o ţară întreagă după ce şi-a înjunghiat mortal fosta iubită, în magazinul ex-norei lui Virgil Măgureanu, a spus că a fost orbit de gelozie. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor).

Tiberiu Radu a fost prins la scurt timp după crimă, iar de atunci se află după gratii. Bărbatul a intrat în magazinul Alinei Petre, de pe Calea Victoriei, unde a omorât-o pe Loredana, fosta lui iubită, care refuza să se împace cu el. (CITEŞTE ŞI: ALINA PETRE, ÎNCĂ MARCATĂ DUPĂ ÎNTÂLNIREA CU CRIMINALUL)

Potrivit fostei nore a lui Măgureanu, Tiberiu Radu a dat vina pe gelozie. ”A susţinut în instanţă că a fost orbit de gelozie, că o iubea enorm pe Loredana, şi că ea nu dorea să se împace cu el. Din ce am înţeles în sală, în timpul dezbaterilor, eu fiind audiată în calitate de martor, a tot invocat faptul că o iubea la nebunie şi că nu putea trăi fără ea. Cred că aşa speră să scape. Eu însă sper din tot sufletul să putrezească în închisoare. Procurorii au cerut condamnarea pe viaţă”, a declarat Alina Petre pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România. (VEZI AICI: CE DECIZIE A LUAT ALINA PETRE DUPĂ CRIMĂ)

Alina Petre a depus mărturie în dosarul crimei de pe Calea Victoriei
Alina Petre a depus mărturie în dosarul crimei de pe Calea Victoriei

Alina Petre a trecut prin momente groaznice, în aprilie 2016, când una dintre angajatele sale din magazinul pe care îl deţinea pe Calea Victoriei a fost înjunghiată mortal de fostul iubit, chiar în timpul serviciului. Lorena Ivan se despărţise de Tiberiu Radu, dar el nu accepta ideea şi o ameninţa constant că o va ucide, ceea ce a şi făcut în dimineaţa zilei de 28 aprilie 2016, chiar în Joia Mare. (VEZI AICI scena teribilei crime, DETALII EXCLUSIVE OFERITE DE CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA)

Citeste despre:ucigas calea victoriei sentina, alin apetre vanzatoare ucisa


Share On Facebook