Loading the player...

Alina Petre, patroana magazinului unde a avut loc "măcelul" care a îngrozit o ţară întreagă, merge cu frică pe stradă şi se teme pentru viaţa ei. Femeia nu se mai simte în siguranţă nici măcar în locurile publice, este tot timpul cu ochii în patru şi tresare la cel mai mic zgomot pe care îl aude în spate.

Alina Petre a trecut prin clipe de coşmar în urmă cu aproape un an, când una dintre angajatele sale din magazinul pe care îl deţinea pe Calea Victoriei a fost ucisă, în timpul serviciului, de fostul iubit. Loredana Ivan luase decizia să se despartă de Tiberiu Radu, însă acesta nu se împăcase cu gândul şi ameninţa constant că o va omorî, lucru pe care l-a şi făcut în dimineaţa zilei de 28 aprilie 2016. 
 
Femeia a fost înjunghiată mortal, iar bărbatul arestat la scurt timp. La ultimul termen de judecată a fost audiată şi Alina Petre, în calitate de martor. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu a povestit, cu lux de amănunte, ce s-a întâmplat în instanţă. "A fost groaznic să-l văd. Judecătorul mi-a pus mai multe întrebări, dacă aveam cunoştinţă de ceea ce se întâmpla între cei doi, etc. Am spus tot ce ştiam, însă a fost foarte greu să stau la câţiva metri de acel monstru. Mi s-a făcut rău după ce s-a terminat audierea, am ieşit din sală, nu puteam să-l mai văd. Stătea cu capul în jos, nu s-a uitat la mine", a spus Alina Petre. 
 
Fosta noră a lui Virgil Măgureanu a renunţat, între timp, la spaţiul unde a avut loc teribila crimă (vezi detalii), însă îi este frică de faptul că Tiberiu Radu s-ar putea răzbuna pe ea din spatele gratiilor. "Am aflat că el a trimis înainte să fie arestat mai multe mesaje prietenilor săi în care făcea referire la mine, mă ameninţa. Mi-e teamă să nu-mi fi pus gând rău, mă tem pentru viaţa mea şi mă gândesc serios să-mi angajez bodyguard", a mărturisit Alina. 
 
Cert este că Alina Petre trăieşte un adevărat coşmar de aproape un an. Nu se mai simte în siguranţă nicăieri. Cu atât mai puţin când iese pe stradă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fotografiat-o pe Alina într-un hypermarket din Capitală. Pe toată perioada în care s-a aflat la cumpărături, femeia a fost abătută, îngândurată şi a fost tot timpul cu ochii în patru. A tresărit la fiecare zgomot pe care l-a auzit în spatele ei. Tot timpul s-a uitat în stânga şi în dreapta şi s-a asigurat că nimeni nu o urmăreşte.
 
Atât în hypermarket cât şi în afara lui, Alina s-a oprit, în repetate rânduri, pentru a trimite mesaje de pe telefonul mobil. De fiecare dată s-a uitat în jurul ei. A fost extrem de atentă şi nu a lăsat niciun detaliu la voia întâmplării. O atitudine normală dacă ţinem cont că are toate motivele să se teamă pentru viaţa ei. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu speră ca, într-un final, să scape de acest coşmar. Şi, astfel, să-şi poată continua liniştită viaţa (Decizie emoţionantă a fostei nurori a lui Virgil Măgureanu! Alina Petre vrea să-l adopte pe băieţelul vânzătoarei ucise pe Calea Victoriei).
Citeste despre:alina petre, ucigas calea victoriei, alina petre nora virgil magureanu, alina petre loredana, tiberiu radu


Share On Facebook