Am descoperit secretul Biancăi Drăgușanu! Cine o antrenează pe blondină pentru a avea un corp de invidiat

Autor: Maria H.
Publicat: 09/10/2019 | 10:59

Bianca Drăgușanu reușește să atragă privirile bărbaților ori de câte ori iese din acasă. Frumoasa blondină face însă foarte multe sacrificii pentru a avea un corp de invidiat.

Chiar dacă are un program destul de încărcat, Bianca Drăgușanu își face mereu timp să meargă la sală. Are un partner de măsură cu care se antrenează, chiar Alex Bodi. Vedeta a postat pe contul său o serie de filmulețe în care apare alături de cățelușa sa, iar lângă ea, soțul ei se antrena.

Bineînțeles că după „sedința foto” blondina a trecut și la antrenamente. Alex Bodi are grijă ca soția lui să lucreze intens pentru a-și păstra formele invidiate de multe domnișoare.

Bianca Drăgușanu a luat o decizie colosală care îi schimbă viața

Bianca Drăgușanu și-a schimbat astăzi numele pe contul său oficial de Instagram. Astfel, toți cei care vor intra acum pe pagina ei, vor vedea atât felul în care poate fi găsită pe celebra rețea de socializare – biancadragusanu18 –, dar și faptul că ea a luat și în viața virtuală numele de familie al actualului ei soț, nu doar în viața reală. La scurt timp după ce a făcut aceste modificări, pe care le puteți vedea și în galeria foto a articolului, ea a urcat pe Instagram o poză în care apare într-o ținută neagră, iar în dreptul imaginii, a scris un mesaj în limba engleză. Printre cei care i-au dat like la această postare se numără și partenerul ei de viață.

“The point of power is always the present moment. Today. Now. #blessed #love #mondaymotivation #streetstyle #fashion #outfits #autumnoutfit (…) (n.r.: Esența puterii este întotdeauna momentul prezent. Azi. Acum. #binecuvântată #iubire #motivațiadeluni #stildestradă #modă #outfit #outfitdetoamnă)”, a scris fosta prezentatoare TV în dreptul celei mai recente poze făcută publică pe contul său de Instagram.

Această schimbare din viața vedetei vine la doar patru zile după ce ea a sărbătorit ziua de naștere a fiicei sale. Sofia Natalia Slav a împlinit trei ani, iar la petrecerea care a fost pregătită special pentru ea au participat atât tatăl biologic, Victor Slav, dar și cel vitreg, respectiv actualul soț al Biancăi Drăgușanu.

Citește și...