Ambulanță SMURD Bacău implicată într-un accident rutier cu o căruță: ”Unii sunt inconștienți…”

Publicat: 25/05/2020 | 13:13

Autosanitara a intrat într-o căruță pe raza localității Gheorghe Doja, în timpul unei misiuni. Echipajul medical se întorcea de la un caz. Din fericire, nu transporta pacienți și nu s-au înregistrat victime. În urma accidentului, personalul medical de pe ambulanță a suferit răni ușoare.

Astfel de accidente sunt tot mai dese în ultimul timp, iar conducătorii autosanitarelor spun că își pun viața în pericol pentru că cei mai mulți dintre căruțași sunt sub influența alcoolului și nu țin cont sub nicio formă că nu au dreptul să circule pe drumuri națioanale sau europene.

Din nefercire, astfel de accidente sunt tot mai dese în județul Bacău  pentru că unii sunt inconștienți și pun în pericol viața colegilor, dar și pe a lor. Avem noroc că nu sunt victime, dar mașina va sta pe dreapta o perioadă de timp” – Adrian Cepoi – purtător de cuvânt Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bacău. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL-MONSTRU ÎN CASA CLEJANILOR, DUPĂ ACCIDENTUL PROVOCAT DE MARGHERITA! VECINII AU FOST ÎNGROZIȚI DE ȚIPETE: „I-A DAT ȘI VREO PALMĂ”)

Ambulanță SMURD implicată într-un accident

Ambulanța SMURD  fost serios avariată

Impactul a fost atât de puternic, încât căruța s-a fost răsturnat, iar ambulanța a ajuns de pe drumul european într-un lan de grâu fiind avariată serios.

De altfel a fost nevoie de tractare pentru a fi dusă la service unde va necesita reparații. Până va fi pusă din nou pe roți, SMURD-ul va fi nevoit să descurce așa cum poate.

În noiembrie 2019, o altă amubulanță a fost implicată într-un accident rutier, pe raza comunei Dofteana. Atunci, autisanitara care transporta la spitalul din Comănești  un pacient, victimă a unui accident rutier, a intrat frontal în două vaci, iar cele două animale au murit. Și atunci, conducătorul auto a încercat să evite o căruță, dar a nu a mai putut evita animalele care i-au tăiat calea. (VEZI ȘI AICI: VIDEO. IMAGINI INCREDIBILE CU MARGHERITA DIN CLEJANI, LA DOAR O ZI DE LA ACCIDENT. DOVADA CĂ S-A „RECUPERAT” RAPID)

Citește și...