ANAMARIA PRODAN, mesaj dur pentru VICTOR PIŢURCĂ: „Omul despre care Gigi Becali spune că a luat bani de la el…“

Publicat: 02/03/2017 | 23:51

În acestă seară de joi, Anamaria Prodan i-a adresat mai multe cuvinte grele lui Victor Piţurca, povestind mai multe episoade din trecutul acestuia, pe care cel mai probabil nu foarte multă lume le ştia.

În urmă cu puţin timp, „sexy-impresara“ a decis să îşi verse năduful pe contul ei de Facebook, acolo unde, enervată la culme, a făcut public un mesaj pe care i l-a „dedicat“ lui Victor Piţurcă. Alături de rândurile de pe reţeaua socială, ea a mai postat şi o imagine, o caricatură a fostului selecţioner.

„Saltimbancul bretonat, şcolit câţiva ani buni prin rigolele «rezidenţiale» ale Orodelului, s-a trezit din nou vorbind singur. Aşa se întâmplă când ai foarte mult timp liber, pentru că nu te mai caută nici măcar echipele din Insulele Galapagos, ţinând cont că toată lumea a aflat că s-a lasat, de câţiva ani, fotbalul de tine. Ei bine, Suca din Orodel, mai scoate din când în când din buzunar un fluier, suflă în el sfârşitul demnităţii şi-şi proclamă, în direct, statutul de stricător al limbii române şi de promotor al unui obscurantism dizgraţios, căutând să ne dea, cumva, lecţii de moralitate tuturor“, şi-a început Anamaria Prodan mesajul de pe contul de Facebook.

Imaginea care a însoţit mesajul soţiei lui Reghecampf de pe Facebook
Imaginea care a însoţit mesajul soţiei lui Reghecampf de pe Facebook

Mai mult decât atât, soţia lui Laurenţiu Reghecampf a primit într-un timp relativ scurt foarte multe aprecieri pentru mesajul pe care l-a postat pe Facebook, având sute de reacţii din partea prietenilor virtuali.

Mesajul făcut public de Anamaria Prodan
Mesajul făcut public de Anamaria Prodan

Citește și...