Anamaria Prodan, mesaj-surpriză în mediul online. Reacția fanilor: ”Câte persoane ți-au venit în minte când ai făcut această postare?”

Publicat: 05/12/2019 | 17:36

Anamaria Prodan rămâne o vedetă surprizătoare, atât în ceea ce privește vestimentația sau accesoriile de lux pe care le alege și le prezintă fanilor, în mediul online, cât și prin unele mesaje-surpriză. Așa s-a întâmplat astăzi, vedeta postând un mesaj care i-a luat prin surprindere pe fanii săi.

Anamaria Prodan se află la ”ora adevărului”, se poate spune, astfel că a lansat un îndemn pe pagina sa de Instagram. E drept că vedeta l-a citat pe celebrul actor Al Pacino, însă, în ultimă instanță, mesajul rămâne esențial și ridică unele semne de întrebare.

”Când dați puțină șampanie, nu uitați cu cine ați băut apă”, este citatul ales de Anamaria Prodan, iar misterioșii destinatari nu și-au făcut, încă, apariția. Putem presupune că vedeta a ales această exprimare ”cu tâlc” pentru a-i face atenți pe mulți dintre cei care, la diferite evenimente, și nu numai, uită de unde au plecat și, mai ales, de lângă cine au plecat.

Firește, cei care au vizitat pagina de Instagram a vedetei s-au întrebat la cine s-a referit Anamaria Prodan, iar unul dintre ei a pus întrebarea… întrebărilor.

”Cate persoane ti-au venit in minte cand ai facut aceasta postare?”, a întrebat respectivul vizitator, numai că – firește – încă nu a primit un răspuns care să consțină un nume sau… o listă cu nume.

Citește și...