Andra și None de la Puterea Dragostei au dat frâu liber sentimentelor. Bogdan Mocanu a plecat din emisiune

Autor: Maria H.
Publicat: 08/10/2019 | 13:22

S-au încins spiritele în casa Puterea Dragostei! Andra a reușit să îl enerveze pe Bogdan Mocanu, iar acesta a ieșit din emisiune. Concurenta de la Puterea Dragostei a dansat cu Andy și s-a privit în ochi secunde întregi cu None. Mai mult decât atât, Andra a și dansat cu Andy și celelalte concurente dansul pinguinului.

Picătura care a umplut paharul pentru Bogdan a fost în momentul în care a văzut imagini cu iubita sa și cu None. Andra a fost pedepsită de Bianca și așa a ajuns șatena să se privească minute în șir cu rivalul lui Mocanu.

„Bogdan Mocanu: Dar ce e asta?

Andreea Mantea: Dar voi v-ați despărțit?

Bogdan Mocanu: Da

Andreea Mantea: Când?

Bogdan Mocanu: Acum

Bianca: Mai bine te-ai bucura că ai fi văzut multe lucruri dacă erai atent

Andreea Mantea, către Andra: Crezi că suferă după Roxana?

Andra: Clar

Andreea Mantea: S-a văzut cu None sau cu Andy?

Bogdan Mocanu: Nu știu ce a făcut ea, că eu am fost plecat”, a fost dialogul concurenților de la Puterea Dragostei.

Cine este Andra de la ”Puterea Dragostei”

Andra a apelat la artileria din dotare pentru a-l cuceri pe Bogdan Mocanu. Atunci când a pășit în casa Puterea Dragostei, apariția sa a fost de-a dreptul răvășitoare, iar cei mai impresionați au fost, bineînțeles băieții din casă.

Andra a recunoscut în fața băieților faptul că cea mai recentă relație s-a încheiat în luna mai, anul trecut și de atunci își caută jumătatea.

Pe contul ei de Instagram, noua concurentă, se prezintă incendiar. Tânăra are o relație specială cu mama sa, care locuieste în Italia. Aceasta îi este și cea mai bună prietenă și cea care a susținut-o până acum în tot ceea ce a realizat, după cum a declarat chiar ea.

Citește și...