Andreea Bălan, atac fără precedent la adresa lui George Burcea. A spus adevărul: „Totul a pornit de la..”

Autor:
Publicat: 23/04/2020 | 09:25
Andreea Bălan, atac fără precedent la adresa lui George Burcea. A spus adevărul: „Totul a pornit de la..”

După mai bine de 2 luni de când au recunoscut amândoi în spațiul public faptul că nu mai formează un cuplu, Andreea Bălan și George Burcea, căci despre ei este vorba, continuă să-și arunce săgeți unul altuia. 

Telenovela dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă! La mai bine de 2 luni de la asumarea în spațiul public a faptului că nu mai formează un cuplu, cei doi se atacă reciproc prin diverse lucruri și, mai mult, fiecare lămurește povestea în felul lui. După ce Burcea a acuzat-o pe Andreea Bălan că l-a blocat pe Instagram de pe contul fetițelor pe care le au împreună, artista a spus totul despre acest aspect.

CITEȘTE ȘI – GEORGE BURCEA, NOU MESAJ TRANȘANT DUPĂ SCANDALUL CU ANDREEA BĂLAN DE PAȘTE: “PASĂREA PE LIMBA EI PIERE”

Andreea Bălan a mărturisit la Antena Stars că motivul pentru care a ales să-l blocheze pe George Burcea de pe contul de Instagram al fetițelor sale a fost acela că fostul ei soț avea postări nepotrivite. De asemenea, vedeta a povestit că George Burcea o atacă și lovește în ea, fără să se mai gândească la faptul că este, mai presus de orice, mama fetițelor sale.

Extrem de sinceră, Andreea Bălan a mai punctat faptul că, în ultimele 2 luni, fostul ei soț a venit destul de rar în vizită la cele două fetițe ale lor, Ella și Clara.

„Îmi pare foarte rău că fostul meu soț lovește în mine și că nu gândește de multe ori, și uită că sunt mama copiilor lui, și că trebuie să aibă o relație civilizată cu mine, de dragul copiilor.

Eu am încercat pe cât posibil să nu spun foarte multe lucruri și să nu dezvălui cu exactitate lucrurile urâte dintre noi, de dragul fetelor, dar se pare că el nu se poate abține. 

Totul a pornit de la faptul că el postează, în mediul online, tot felul de lucruri destul de urâte, care pe mine m-au deranjat. De exemplu, un satâr la gâtul unui om, o gogoașă dată printr-o liniuță de făină care, oarecum, ia la mișto dosarul penal pe care el îl are.

VEZI ȘI – ANDREEA BĂLAN, STRIGĂT DISPERAT PE INTERNET! “AU FALSIFICAT POZA ŞI AU…” CE A PĂŢIT, DUPĂ SCANDALUL MONSTRUOS CU GEORGE BURCEA

Înjură oamenii pe Facebook. Și de fiecare dată când a făcut aceste postări, eu în privat i-am spus, te rog, nu mai posta așa, că nu îmi face bine, nu îți face nici ție bine, mai ales în cazul divorțului nostru, că nu arată că ești ok sau că ești civilizat. Și nu a contat ceea ce am spus eu în privat. Totul a culminat de Paște, când a postat o poză cu un satâr la gâtul prietenului cu care locuiește și, din nou, i-am făcut observație să șteargă postarea, pentru că mi s-a părut oribil să posteze poze cu fetele noastre.

Pentru că dăduse share la niște poze de pe contul Ellei de pe Instagram și apoi, imediat, a pus această poză cu satârul la gât. Și nu a vrut să șteargă postarea și apoi eu l-am blocat de pe contul Ellei.

Este într-o perioadă de rebeliune, probabil vrea să arate că e fericit că a scăpat de responsabilități. Pentru că na, ai dreptul să vii la copii, dar ai și niște responsabilităti, adică nu doar să vii, trebuie să îi și crești. Și el în ultimele luni a venit de șase, șapte ori, adică destul de puțin”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars.