Andreea Mantea, strigăt de ajutor pe Instagram după ce a primit o veste cumplită: “Vă implor, ajutați-mă!”

Publicat: 04/02/2020 | 15:44

Ziua de marți, 4 februarie, a venit cu o veste cumplită pentru Andreea Mantea. Imediat ce a aflat cu ce situație se confruntă, prezentatoarea TV a lansat un strigăt de ajutor pe Instagram, iar apropiații și fanii i-au scris imediat și au promis că îi vor fi alături.

Citește și: Andreea Mantea, fotografiată doar în lenjerie intimă, în pat. Detaliul bulversant observat de fani

Andreea Mantea, apel disperat după ce a aflat că i-a fost clonat contul de Instagram

Carismatica Andreea Mantea a descoperit că i-a fost clonat contul de Instagram… Și, potrivit declarațiilor făcute chiar de prezentatoare, persoana care se ascunde în spatele profilului fals face promisiuni în numele ei și comentează în numele acesteia. După cum vedeți în imaginea de mai jos, contul clonat al brunetei are numele “andreeamanteaa” spre deosebire de cel real, care este “andreeamantea” și are și bifă albastră, specială pentru conturile oficiale ale vedetelor.

“Această pagină nu este a mea!!! Înțeleg că se folosește de numele meu, comentează în numele meu, ba mai mult, face promisiuni în numele meu! Dacă nu își schimbă numele, vă rog, vă implor, ajutați-mă și dați-i report” este mesajul scris pe Instagram de Andreea Mantea cu majuscule, după cum puteți observa în captura de mai jos.

Citește și: Ce salariu are Andreea Mantea la Kanal D pentru Puterea Dragostei. Câștigă mai mult decât Andra și Cătălin Măruță

Andreea Mantea a făcut apel la apropiați și fani să dea report acestui cont fals făcut cu numele ei © Instagram
Andreea Mantea a făcut apel la apropiați și fani să dea report acestui cont fals făcut cu numele ei © Instagram

Citește și: Andreea Mantea, interviu savuros cu David și iubita lui! Ce răspuns i-a dat fiul vedetei Kanal D când l-a întrebat de ce o iubește pe Ana

Citește și...