Andreea Marin, terapie prin shopping de lux după aflarea veștii că Stefan Bănică va fi, din nou, tată

Publicat: 18/12/2018 | 09:27

Andreea Marin încearcă să treacă peste vestea că Ștefan Bănică Jr. va fi din nou tătic, cu atât mai mult cu cât acesta a anunțat că Lavinia este însărcinată ”la pachet” cu informația despre ziua de naștere a Violetei, fiica sa și a Andreei. 

Zâna Surprizelor a mers la shopping, o astfel de terapie fiind cel mai bun remediu împotriva veștilor care – orice s-ar spune – nu îți provoacă o plăcere deosebită. Conform Click, în timp ce Ştefan Bănică Jr se bucura de vestea că va fi părinte a treia oară, fosta lui soţie făcea shopping de lux, mergea la sală şi la salonul de înfrumuseţare.

Destul de activă, însă cam posomorâtă şi fără nici măcar un surâs pe chip. În plus, mulți se întreabă acum dacă nu a deranjat-o faptul că fostul soţ şi-a găsit să dea veşti bombă sâmbătă, chiar de ziua fiicei lor, Violeta.

”Fericirea mea are aripile ei!”

”Fericirea mea are aripile ei. 11 ani azi! 🤗”, a scris Andreea Marin cu ocazia aniversării a fiicei ei și a lui Ștefan Bănică Jr. La rândul său, Ștefan a spus, chiar înainte de a da vestea despre sarcina Laviniei:

„Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani.”

Andreea Marin, shopping de lux
Citește și...