Andreea Moldovan, fosta concurentă de la MasterChef, probleme la a doua sarcină: ”Am două viteze, încet și pe loc”

Publicat: 11/06/2019 | 16:28

Căsătorită de aproape 11 ani cu DJ Optik și devenită celebră în urmă cu șase ani, grație participării la emisiunea ‘MasterChef’, Andreea Moldovan va fi pentru a doua oară mămică. „Casnica de la MasterChef” așa cum este cunoscută în presă, va aduce pe lume de această dată un băiețel.

Fosta concurentă Masterchef a mărturisit că are probleme cu cea de-a doua sarcină. Cu toate că ar trebui să facă mișcare zilnic, pentru ca totul să fie ok, Andreea abia merge. Aceasta susține că se chinuie să respecte recomandările medicului și mai mult decât atât, își face singură injecțiile acasă.

„Eu mi-am dorit să nasc natural şi la prima sarcină. Îl monitorizăm, fac injecţii. Eu ar trebui să fac mişcare foarte multă, între 5000 şi 10 000 de paşi în fiecare zi. Mi-a dat-o! Sarcina asta mi-a dat-o! Pe prima nu am simţit-o. Acum am două viteze: încet şi pe loc. (…) Nasc la sfârşitul lui august, începutul lui septembrie. Atelierul merge. Am pofte, dar au fost în prima parte. Am poftit la toate mâncărurile româneşti. Acum sunt numai pe asiatic şi pe picant, ultra picant. Mănânc picant în general, dar nu aşa la orice masă. Nu mai am voie să călătoresc acum. Nu o să mai sterilizez atât de tare, îi spun oficial mamei că n-o mai aştept cu spirtul la uşă. O să fim mai relaxaţi, clar”, a spus Andreea Moldovan, conform spynews.ro.

Andreea Moldovan s-a remarcat la “MasterChef”, emisiune care a rulat la Pro TV

Soția lui DJ Optick, pe numele din buletin Bogdan Moldovan, a devenit cunoscută în 2012, odată cu participarea la una dintre cele mai cunoscut emisiuni culinare din România. Andreea Moldovan  i-a impresionat pe juraţi atât cu frumuseţea ei, cât şi cu desertul pe care l-a pregătit, astfel că ea a fost numită sexy-casnica de la “MasterChef”. Mai mult… în 2015, ea şi-a deschis un atelier de deserturi personalizate, care se află în cartierul Băneasa din București. Vedeta și partenerul ei de viață vor deveni anul acesta părinți pentru a doua oară. Îndrăgitul cuplu mai are o fiică: Ava.

Citește și...