Anna Lesko a rămas fără sutien la Kanal D! Cum a reacționat Victor Slav

Publicat: 24/04/2019 | 12:36

Invitată în platoul emisiunii “Vulturii de noapte”, Anna Lesko a rămas fără sutien la Kanal D. Acest detaliu sexy și provocator a stârnit reacțiile tuturor invitaților, dar și pe ale telespectatorilor. Victor Slav a avut de departe cea mai sinceră și controversată replică, după ce artista de peste Prut a rămas fără lenjeria intimă.

Citește și:  Vulgaritate maximă! Anna Lesko, fotografiată cu mâna în zonele intime

Anna Lesko a rămas fără sutien la Kanal D! Cum a reacționat Victor Slav

Frumoasa Anna Lesko s-a numărat printre invitații ediției trecute de la “Vulturii de noapte” și, la un moment dat, ea a fost provocată să meargă la paravanul adus în platou și să răspundă unor întrebări indiscrete legate de viața intimă și nu numai. În cazul în care nu răspundea, ea trebuia să renunțe la un articol vestimentar.

“Ce bărbat celebru din România ți-a făcut avansuri și a trebuit să îl refuzi? Nume și prenume! Dacă nu, trebuie să dai ceva jos”, a spus Cătălin Cazacu.

După această întrebare, Anna Lesko a dispărut câteva secunde în spatele paravanului, iar sportivul a continuat: “Dar ce faci, dat totul jos? Așa de grea e întrebarea?”. Victor Slav nu s-a putut abține și a întrebat: “Anna, te ajut?”, însă cântăreața nu a răspuns provocării.

Ulterior, lângă prezentatorul de la Kanal D și artistă a venit și Giani Kiriță, care i-a luat sutienul Annei Lesko și și l-a pus pe post de colier. Cântăreața a reacționat: “Nu cred! Dă-mi-l încoace! De ce nu mi-ai spus din timp despre Geani?”.

După acest moment, șirul întrebărilor intime a continuat, mai ales că lângă divă s-a pus și Victor Slav, care a început să renunțe la ceea ce purta. “Ana, de câte ori ai făcut sex astăzi? Dacă nu răspunzi, trebuie să te dezbraci. Ana, de câte ori ai făcut sex azi?”, a întrebat Cătălin Cazacu.

“Sunt curios și eu de treaba asta”, a afirmat Victor Slav.

“Deocamdată, deloc”, a răspuns un pic rușinată cântăreața.

“Când o să faci?”, a continuat Cătălin Cazacu.

“Băi, nu știu când face, dar uite pantalonii”, a spus amuzat fostul soț al Biancăi Drăgușanu, care a primit nota 10 din partea Annei Lesko.

În cadrul show-ului “Vulturii de noapte”, artista a vorbit și despre alte detalii intime, dezvăluind când îi place să facă sex, dar și cum. “Sex seara. Merge și aprinsă, îmi place în pat. Eu am inițiativa. Te interesează cine e șeful în așternuturi? Știi că nu există șef acolo, e important, nu are cum. Să nu vă dezbrăcați. Plăcerea mea vinovată e să mă plimb seara, înainte de a face dragoste. Nu ți-am zis cum mă plimb. Mereu mă gândesc la sex”, a dezvăluit Anna Lesko.

Cătălin Cazacu, Anna Lesko și Victor Slav în platoul de la “Vulturii de noapte”. Sursa foto: captură Kanal D

Anna Lesko, provocată să dea note unor bărbați celebri din România

Ștefan Bănică Jr. – 9;

Horia Brenciu – 9;

Horia Tecău – 10;

Adrian Mutu – 9;

Bursucu – 10;

Victor Slav – 10.

Anna Lesko are un fiu cu Adrian Neniță

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova. Ea s-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar la vârsta de 17 ani, ea s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală foarte bine dezvoltată la noi în românia, piesele sale fiind foarte ascultate şi apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu.

În prezent, Anna Lesko trăiește o frumoasă poveste de viață cu iubitul ei, Adrian Neniță. Cunoscut pe numele de scenă DJ Vinnie, artistul s-a născut tot în Chișinău și a moștenit talentul și pasiunea pentru muzică de la părinții săi: tatăl cântă la acordeon, mama este solistă. De altfel, fratele și sora lui Adrian Neniță cântă la vioară

Citește și...