Anna Lesko, declarație cu iz sexual: „Mă pricep la…”

Publicat: 15/03/2019 | 11:06

Continuă seria declarațiilor-șoc făcute de nonconformista Anna Lesko. Fiecare ieșire este anunțată online, iar foarte multe momente din viața de zi cu zi a vedetei sunt prezentate în fotografii sugestive. Cele mai multe dintre ele au darul de a-i scoate din minți pe fanii Annei, iar mesajele alăturate fotografiilor incită sau ridică numeroase semne de întrebare.

Așa s-a întâmplat și acum. Anna a ieșit la shopping, împreună cu fiul ei, plimbându-se și printr-un magazin dedicat bricolajului. Evident, Anna a găsit și o formulă prin care să șocheze încă o dată. S-a filmat în magazin și a mărturisit, online, că poate fi anagajată, fiindcă… se pricepe ”la scule”.

”Ma puteti angaja, ma pricep la scule?”, este mesajul care a dat din nou ”apă la moară” vizitatorilor paginii de Instagram.

Anna Lesko pozează extrem de sexy, de fiecare dată, împărtășind cu prietenii virtuali imaginile incendiare. Nu cu mult timp în urmă a postat o fotografie în care apare goală- pușcă, acoperită doar cu un voal alb, transparent. Anna Lesko a fost protagonista unui pictorial incendiar extrem de sexy și indecent. Imaginea face furori pe Internet.

Artista a lăsat totul la vedere, iar fanii s-a delectat. Fotografiile sexy au fost realizate pentru un nou videoclip.

Citește și...