Anna Lesko, mămică pentru a doua oară? ”Zici că ești însărcinată în poza asta…”

Publicat: 17/12/2018 | 16:49

Anna Lesko și-a pus fanii pe gânduri cu ultima fotografie postată pe contul ei de Instagram! Nu de alta, dar fanii s-au gândit imediat la o sarcină atunci când au văzut poza. 

Anna Lesko a publicat o fotografie care a ridicat semne de întrebare în rândul fanilor ei. Artista a publicat o fotografie în care apărea într-un top negru care îi punea în evidență bustul generos însă… alt detaliua a atras atenția tuturor. Este vorba despre descrierea pozei publicate! (CITEȘTE ȘI: ANNA LESKO A DESCOPERIT REȚETA SUCCESULUI: ”DĂ DIN COATE!”)

”Cineva mi-a spus: zici că ești însărcinată în poza asta…” a scris Anna Leskop, în dreptul fotografiei postate. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Anna Lesko, fotografia care a dat de gândit curioșilor

Anna Lesko are un fiu cu Adrian Neniță

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova. Ea s-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar la vârsta de 17 ani, ea s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală foarte bine dezvoltată la noi în românia, piesele sale fiind foarte ascultate şi apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

În prezent, Anna Lesko trăiește o frumoasă poveste de viață cu iubitul ei, Adrian Neniță. Cunoscut pe numele de scenă DJ Vinnie, artistul s-a născut tot în Chisinau și a moștenit talentul și pasiunea pentru muzică de la părinții săi: tatăl cântă la acordeon, mama este solistă. De altfel, fratele și sora lui Adrian Neniță cântă la vioară. Anna Lesko a devenit mămică pentru prima dată la 35 de ani, iar sarcina a ținut-o ascunsă până aproape în luna a opta. Adam, fiul pe care i l-a dăruit lui Adrian Neniță, a venit pe lume pe 30 martie 2014.