Anna Lesko s-a pozat topless în oglindă, iar fanii au jignit-o: “Oricât ai incerca să schimbi mentalitatea unei…”

Publicat: 31/07/2018 | 11:56

Deși în curând va împlini 40 de ani și este o mămică tare ocupată, dar și o artistă cu un program încărcat, Anna Lesko a găsit balanța echilibrului în viața ei. Și nu sunt puține dățile în care ea pozează în ipostaze curajoase. Așa s-a întâmplat în această dimineață când și-a făcut un selfie în oglindă în timp ce purta doar o pereche de blugi pe ea. Deși mulți dintre fani au complimentat-o, au fost și câțiva care au jignit-o. Deocamdată, cântăreața nu le-a răspuns celor care au atacat-o.

Anna Lesko, jignită de fani după ce și-a făcut un seflie în timp ce era topless

În vârstă de 39 de ani, Anna Lesko a făcut publică o imagine în care apare într-o ipostază care i-a înnebunit pe bărbați… e drept, pe unii în sens pozitiv, pe alții în cel negativ. În fotografia cu pricina, cântăreața apare într-o pereche de blugi de-ai iubitului și tatăl copilului ei, Adrian Neniță.

Selfie-ul incendiar făcut în oglindă de artistă a fost însoțit de mesajul: “In his jeans… (n.r.: În jeanșii lui)”.

Unii dintre internauți i-au lăsat comentarii răutăcioase, iar alții i-au luat apărarea.

“Oricât ai incerca să schimbi mentalitatea unei c*#&^, n-ai să reușești niciodată. C*#&^… tot c*#&^”, “Orice barbat care nu poate avea o anumita femeie spune ca e c*#&^, “Exagerezi, nu uita că ai un copil”, “Ești superbă!”, “Bună dimineața, Ana Lesko!! Să ai o zi plăcută, azi cu mult soare la revedere!!?⚘” sunt cinci dintre mesajele postate de prietenii virtuali ai vedetei.

Anna Lesko și Adrian Neniță au un băiat împreună. Adam are patru ani.

Anna Lesko are un fiu cu Adrian Neniță

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova. Ea s-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar la vârsta de 17 ani, ea s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală foarte bine dezvoltată la noi în românia, piesele sale fiind foarte ascultate şi apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu.

În prezent, Anna Lesko trăiește o frumoasă poveste de viață cu iubitul ei, Adrian Neniță. Cunoscut pe numele de scenă DJ Vinnie, artistul s-a născut tot în Chisinau și a moștenit talentul și pasiunea pentru muzică de la părinții săi: tatăl cântă la acordeon, mama este solistă. De altfel, fratele și sora lui Adrian Neniță cântă la vioară.

Anna Lesko a devenit mămică pentru prima dată la 35 de ani, iar sarcina a ținut-o ascunsă până aproape în luna a opta. Adam, fiul pe care i l-a dăruit lui Adrian Neniță, a venit pe lume pe 30 martie 2014.

Citește și...