Boloni poate scrie ISTORIE! Antwerp, meci de gala impotriva celor de la Anderlecht!

Autor:
Publicat: 27/12/2019 | 07:00
Boloni poate scrie ISTORIE! Antwerp, meci de gala impotriva celor de la Anderlecht!

În această seară, începând cu ora 21:30, va avea loc duelul ce le va pune față în față pe Royal Antwerp și Anderlecht, confruntare din cadrul rundei cu numărul 21 din Pro League, prima divizie valorică a Belgiei.


Biletul Zilei » Pariem pe hochei și fotbal pentru profit!

Royal Antwerp, condusă de pe banca tehnică de către românul Ladislau Boloni, trece printr-o perioadă senzațională! “Alb-roșii” ocupă locul secund în campionat, cu un total de 38 puncte câștigate în urma a 11 victorii și a 5 rezultate de egalitate. Aceasta se află la 11 lungimi în urma liderului Club Brugge. În perspectiva duelului împotriva celor de la Anderlecht, Antwerp va fi nevoită să se descurce fără 3 jucători extrem de importanți: Matheus, Opare și Pius (accidentați), în vreme ce Haroun, Miyoshi sau Quirynen sunt incerți. Cu toate acestea, echipa tehnicianului “tricolor” este cotată cu prima șansă în vederea obținerii victoriei, jocul ofensiv pe care-l prestează Antwerp fiind extrem de greu de oprit, mai ales când Royal evolueaza pe teren propriu!

De cealaltă parte, Anderlecht, unul dintre cele mai galonate cluburi din Belgia, a avut parte de o prima parte de campionat dezastroasă. “Violeții” ocupă locul 10, cu 26 puncte câștigate, aceștia aflându-se la 8 lungimi în urma celor de la KV Mechelen, aflați pe ultima poziție ce asigură prezența în play-off-ului competiției. În acest context, orice pas greșit al celor de la Anderlecht poate fi decisiv în lupta pentru calificarea în cupele europene. Totuși, premisele duelului de pe “Bosuilstadion” nu sunt deloc bune – la fel ca și formația gazdă, Anderlecht nu va putea folosi o serie de jucători indispensabili: Dimata, Sandler, Verscaheren sau Nasri (accidentați)!

Clasament Pro League

1. Club Brugge – 49p;
2. Royal Antwerp – 38p;
3. Gent – 36p;
4. Charleroi – 36p;
5. St. Liege – 35p;
6. KV Mechelen – 34p.