Apelul fetei care a spus că e răpită, localizat de STS în zona Piatra Olt-Balș

Autor: A.N.
Publicat: 14/10/2019 | 19:10

Polițiștii din Olt au intrat în alertă după ce tânăra care a anunțat la 112 că este răpită a fost localizată în zona Piatra Olt-Balș.

UPDATE: Urmare a apelului primit de IPJ Olt, precizăm că atât persoana care a apelat cât și însoțitorul ei au fost identificați și audiați de polițiști. In prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate urmând ca procurorul din cadrul Parchetului pe lângă Judecătoria Balș să dispună măsuri în cadrul dosarului penal.

La activitatea de cautare au fost implicate forte sporite si politisti din mai multe judete, persoanele fiind gasite pe raza judetului Ilfov

………………………………………………………………………………………………………

Potrivit unor surse, apelul a fost localizat de STS : „Lasa -mă să cobor nebunule!”, s-a auzit din maşină. Fata a sunat la 112 și a spus că se află într-un autoturism și nu poate ieși. Polițiștii au instituit filtre pe toate drumurile din județ. Poliţiştii din cadrul IPJ Olt sunt în alertă maximă, după ce, o tânără a sunat la 112 şi a spus că este sechestrată. Nu se cunoaşte însă locaţia de unde s-a primit apelul.

„La data de 14.10.2019, IPJ Olt a fost sesizat de o persoană de sex feminin(nu se cunoaște numărul de telefon) despre faptul că este sechestrată, fără a oferi alte detalii. Apelul a durat aproximativ 20 de secunde. În acest moment, se fac verificări pentru identificarea apelantei. Facem apel la cetățeni să acorde sprijin polițiștilor aflați în teren”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Citește și...