Așteptarea a luat sfârșit! Misha și Connect-R au spus adevărul gol-goluț despre împăcarea lor: ”Ne înțelegem mai bine!”

Autor: A.N.
Publicat: 21/01/2020 | 16:30

Așteptarea a luat sfârșit! Misha și Connect-R au spus adevărul gol-goluț despre împăcarea lor.

Au divorțat, dar au rămas prieteni buni. Connect-R și Misha au petrecut împreună vacanța de vară, iar acum cei doi colaborează împreună și pe plan muzical. Iar, acum, așteptarea a luat sfârșit. Cei doi artiști au apărut împreună la TV și au spus adevărul gol-goluț despre împăcarea pe care o așteptau fanii cu sufletul la gură. (CITEȘTE ȘI: CONNECT-R ȘI MISHA, ADEVĂRUL DESPRE POVESTEA LOR DE IUBIRE ÎN CEA MAI NOUĂ PIESĂ LANSATĂ ÎMPREUNĂ! VERSURILE ÎȚI DAU FIORI)

„Nu suntem un cuplu în momentul de faţă, dar de la divorţ presa ne-a tot împăcat. Mă aştept ca şi de acum înainte să rămână treaba asta. Momentan nu (n.r. nu ne-am gândit să ne împăcăm). Având în vedere că nu mai stăm non-stop împreună, ne înţelegem mai bine”, a spus Misha în cadrul unei emisiuni TV.

Connect-R a confirmat cele spuse de Misha şi a specificat că „fericirea şi nefericirea ţin de tine personal… E ok, suntem oameni maturi, avem un copil de crescut, colaborăm foarte bine şi pe plan muzical”.

Misha și Connect-R s-au căsătorit în vara anului 2013, dar au divorțat în 2016

Mihaela Mihalache (Misha) și Ștefan Mihalache (Connect-R) s-au căsătorit civil pe 24 iulie 2013, iar aproximativ un an mai târziu și-au jurat credință și iubire în fața Lui Dumnezeu. Cei doi artiști au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014, când s-a născut fiica lor, Maya. (VEZI ȘI: CONNECT-R, MESAJ EMOȚIONANT PENTRU FOSTA SOȚIE, MISHA. CE I-A DECLARAT ARTISTUL PUBLIC)

Pe 14 august 2018, Connect-R a anunțat printr-o postare emoționantă făcută pe rețelele de socializare că el și Misha au divorțat în secret în 2016. “Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorț. Doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus!”, a fost anunțul cântărețul pe Instagram și Facebook.

 

Citește și...