Atenție, imagini zguduitoare! VIDEO realizat la doar cateva minute dupa accidentul în care a murit Gabriela Rîpan: “Ajutoor! Ajutoor!”

Publicat: 22/01/2019 | 08:40

Gabi Rîpan, studentă la Managament în cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, era fiica unui cunoscut om de afaceri din Suceava şi s-a mutat la Cluj-Napoca după terminarea liceului. Maşina implicată în accident, un autoturism marca Mercedes, îi aparţinea şi o primise cadou de majorat, scrie monitorulsv.ro. 

În urma cumplitului accident de azi noapte, de pe direcția Gilău- Cluj-Napoca Gabi Rîpan, o tânără de 20 de ani, studentă la UBB, s-a stins din viață. Mașina în care se afla tânără studentă era condusă de iubitul ei care ar fi consumat droguri, iar în urma unei depășiri neregulamentare ar fi pierdut controlul volanului, informează și ziardesuceava.ro. 

Șoferul se afla acum in operatie. Potrivit surselor, acesta si-a pierdut unul dintre picioare, iar medicii incearca să i-l salveze pe celalalt.

Martorii au fost șocați de ceea ce au văzut la locul tragediei

Ajunși la fața locului, primii martori au avut parte de imahini șocante. Dintre fiarele contorsionate ale mașinii se auzeau strigătele de ajutor ale băiatului:

”Ajutor! Ajutor”

În continuare, totul devine dramatic.

”Aici e băiatul”, spune unul dintre cei ajunși la locul tragediei.

”Băi, aici mai este unul!”

”Ia, mă! Asta-i moartă”!

”Ajutor, ajutor!

”Aici mai este una!”

”Nu mă lăsați aici!”

”De ce n-ai zis, mă? Cu cine ești? Dar de unde ești?”

”Din Cluj!”

”Băi, aici mai este om, băi!”

”Vă rog, ajutor!”

Gabi Rîpan a murit într-un groaznic accident de circulație
Citește și...