Acasă » Showbiz » Showbiz intern » UPDATE | Avocata lui Gabi Bădălău, plasată sub control judiciar în dosarul ”Butoane”

UPDATE | Avocata lui Gabi Bădălău, plasată sub control judiciar în dosarul ”Butoane”

De: Cancan 28/10/2021 | 13:32

Crina Stoianovici, avocata lui Gabi Bădălău în procesul de divorț cu Claudia Pătrășcanu, a fost plasată sub control judiciar în dosarul „Butoane” pentru proxenetism, cămătărie, trafic de influență și spălare de bani. În cursul zilei de joi, ea fusese reținută și prezentată judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

UPDATE VINERI, 29 OCTOMBRIE – Curtea de Apel București a respins cererea de arestare a avocatei Crina Stoianovici și a plasat-o pe aceasta sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

”În baza art. 227 alin. 1, 2 Cod proc. pen., respinge propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor Buzea Mihai Eusebiu, Florea Marius, Vîrban Doru Mădălin, Stoianovici Crina Alexandra şi Mihăilă Titu Florin formulată de P.Î.C.C.J.- DI.I.C.O.T. Structura centrală, ca neîntemeiată. În baza art. 211 Cod proc. pen. rap. la art. 202 alin. 1, 3 Cod proc. pen. dispune luarea faţă de inculpaţii Buzea Mihai Eusebiu, Florea Marius, Vîrban Doru Mădălin, Stoianovici Crina Alexandra şi Mihăilă Titu Florin a măsurii preventive a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, de la 28.10.2021 la 26.12.2021.

În baza art. 215 alin. 1 Cod proc. pen., pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpaţii Buzea Mihai Eusebiu, Florea Marius, Vîrban Doru Mădălin, Stoianovici Crina Alexandra şi Mihăilă Titu Florin trebuie să respecte următoarele obligaţii:

a) să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori sunt chemaţi;

b) să informeze, de îndată, organul de urmărire penală, judecătorul de cameră preliminară sau instanţa de judecată, în faţa căruia se află cauza, cu privire la schimbarea locuinţei;

c) să se prezinte la organul de poliţie în raza căruia domiciliază, ce este desemnat prin prezenta cu supravegherea fiecăruia, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori sunt chemaţi (Buzea Mihai Eusebiu – Vîrban Doru – , Stoianovici Crina Alexandra – Giurgiu, Mihăilă Titu Florin)

În baza art. 215 alin. 2 Cod proc. pen., pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpaţii Buzea Mihai Eusebiu, Florea Marius, Vîrban Doru Mădălin, Stoianovici Crina Alexandra şi Mihăilă Titu Florin trebuie să respecte următoarele obligaţii: a) să nu depăşească limita teritorială a României, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată; d) să nu comunice, direct sau indirect, pe nicio cale, între ei sau cu martorii ce vor fi identificaţi şi audiaţi în cauză; f) să comunice periodic informaţii relevante despre mijloacele de existenţă; Atrage atenţia inculpaţilor că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care le revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau cu măsura arestării preventive.

Ia act că ordonanţele de reţinere cu privire la inculpaţii Buzea Mihai Eusebiu şi Vîrban Doru Mădălin au expirat la orele 17,17 şi 17,40.

Dispune punerea de îndată, în libertate, a inculpaţilor Florea Marius, Stoianovici Crina Alexandra şi Mihăilă Titu Florin, dacă nu sunt arestaţi în altă cauză. În baza art. 275 alin. 3 Cod proc. pen., cheltuielile judiciare vor rămâne în sarcina statului.Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la pronunţare pentru inculpaţi şi comunicare pentru procuror. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 28.10.2021”, se arată în decizia instanței.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău ”se luptă” în instanță de mai bine de doi ani.  Cei doi trec printr-un divorț dificil, iar acum lucrurile par să capete noi proporții. Avocata afaceristului, Crina Stoianovici este acuzată de trafic de influență, după perchezițiile făcute de DIICOT cu o zi în urmă. Crina Stoianovici este anchetată împreună cu alte 40 de persoane, într-un dosar de proxenetism, cămătărie, trafic de influență și spălare de bani.

(VEZI ȘI:CLAUDIA PĂTRĂȘCANU ESTE GATA SĂ RENUNȚE! CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN PROCESUL DE DIVORȚ DINTRE EA ȘI GABI BĂDĂLĂU. „AM FOST DISPUSĂ SĂ…”)

Iată cum acționa grupul infracțional, potrivit cominicatului oficial DIICOT despre dosarul în care esti implicată avocata

(VEZI ȘI:CLAUDIA PĂTRĂȘCANU SE AFLĂ ÎNTR-O RELAȚIE?! CU CE BĂRBAT S-AR IUBI SOȚIA LUI GABI BĂDĂLĂU)

  • Realizarea de lucrări de construcţii (asfaltări, drumuri și poduri etc), la standarde necorespunzătoare, folosind în acest scop persoane juridice controlate de către aceștia, prin subcontractarea de lucrări de execuție de la diverse unități administrativ teritoriale prin proiecte cu finanțare prin PNDL(Programul Național de Dezvoltare Locală), câștigate direct de aceștia sau de asociați ai acestora, finanțarea acestora realizându-se cu sume de bani provenite din infracțiuni care erau reintroduse în circuitul financiar licit, iar profiturile astfel obținute fiind însușite în scopuri personale, delapidând în acest demers societățile comerciale tampon folosite.
  • Săvârșirea unor infracțiuni de proxenetism, fiind identificate mai multe situații și referiri la persoane de sex feminin aflate în diverse țări din vestul Europei care se prostituează în beneficiul direct al membrilor grupării infracționale, dar și situații în care membrii grupării înlesnesc practicarea prostitutiției pe teritoriul României, prin identificarea de persoane interesate să beneficieze de servicii sexuale plătite.
  •  Obținerea unor servicii, avantaje sau alte beneficii necuvenite în diferite demersuri întreprinse în relația cu instituții publice din municipiul Giurgiu, prin folosirea influenței de care se bucură la nivel local liderul grupării dar și de membrii care sprijină gruparea.
  • Disimularea deținerii dreptului de proprietate asupra bunurilor mobile și imobile obținute prin mijloace ilicite, prin înscrierea acestora în acte cu sprijinul unor interpuși și efectuarea unor transferuri de proprietate fictive în vederea ascunderii originii reale ale acestora precum și pentru evitarea aplicării unor măsuri de confiscare asupra acestora, prin comiterea de infracțiuni de fals.
  •  Deținerea și portul cu diferite ocazii, fără drept, a mai multor arme letale cu glonț de către lider, dar și de eșalonul de comandă al grupării de criminalitate organizată și persoanele de încredere, în scopul intimidării membrilor altor grupări infracționale sau altor persoane față de care aveau diverse interese.
  • Pregătirea săvârșirii unor infracțiuni de înșelăciune constând în utilizarea unor mijloace și metode de trișare la jocurile ilegale de noroc organizate în diferite orașe ale țării la care participă membrii grupării.
  • Asocierea în vederea realizării infracțiunii de contrabandă cu țigarete din Bulgaria, ce urmau a fi valorificate pe teritoriul României, atât direct cât și prin interpuși.
  • Asocierea în vederea realizării infracțiunii de contrabandă cu monede din aur din Turcia, ce urmau a fi valorificate pe teritoriul României, atât direct cât și prin interpuși.

La sediul DIICOT-Structura Centrală vor fi aduse, în vederea audierii, un număr de 51 de persoane. Acțiunea este sprijinită de jandarmi ai Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei din cadrul I.G.J.R.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, un nou termen în procesul de divorț

(VEZI ȘI:CLAUDIA PĂTRĂȘCANU ȘI SOACRA EI AU ÎNGROPAT SECUREA RĂZBOIULUI. „TOT FEMEILE DIN FAMILIA BĂDĂLĂU AU UN CUVÂNT DE SPUS!”)

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se pregătesc pentru următorea întâlnire. Un nou termen în procesul de divorț va avea loc săptămâna viitoare, la începutul lunii noiembrie. Claudia Pătrășcanu își dorește finalizarea divorțului cât mai repede. Vedeta a fost dispusă să renunțe și la pensia alimentară doar să se ajungă la un numitor comun:

 ”Partajul nu mă interesează. Am fost dispusă să renunț și la pensie, doar să se termine acest calvar, să mă lase liniștită să cresc acești doi copii. Eu percep viața ca și cum am rămas singură cu doi copii și trebuie să merg înainte. Mama ne-a crescut singură, fără tată, că a murit. Mama mă sprijină când merg la concerte, tot pentru ei, ca să le fac un viitor așa cum le trebuie.

(VEZI ȘI:CLAUDIA PĂTRĂȘCANU A FĂCUT ”SHOW” CU JETUL DE SPUMĂ: ”SEXY, SEXY, ȘTIU CĂ MĂ VREI…” ȘI-A SPĂLAT MAȘINA ÎN POZIȚII DEMNE DE FILMELE PENTRU ADULȚI)

Lor nu le lipsește absolut nimic, trăiesc la fel de bine ca și când eram căsătoriți, frigiderul e mereu plin. Îmi doresc ca bunul Dumnezeu să-l ducă pe drumul cel bun și mai consider că are nevoie de ajutor. Mie mi l-a cerut și am încercat acest lucru pentru copiii noștri.

Îmi doresc doar liniște și pace pentru copiii noștri, sa rămânem părinți pentru copiii noștri, să mi se acorde un divorț deși nu se vrea, motivul îl știm noi. Avem o ședință cu ușile închise, următoarea înfățișare e în noiembrie. Termenele se dau greu, la distanță mare, e foarte greu, chiar nu-l înțeleg ce vrea”, a declarat Claudia Pătrășcanu playtech.ro.

Sursa foto: Arhiva CANCAN

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul a fost mutat la SPITALUL 9! De ce au luat medicii decizia de a-l duce la NEBUNI
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul a fost mutat la SPITALUL 9! De ce au luat...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Noi scumpiri la pompă. Prețul benzinei a crescut
Noi scumpiri la pompă. Prețul benzinei a crescut
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
EXCLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat din povestea noastră”
EXCLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat...
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...