Bianca Drăgușanu, declarații tranșante după ce s-a aflat că ar avea datorii de 140.000 de euro

Publicat: 01/10/2019 | 17:20

Astăzi, la câteva ore bune după ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu ar avea datorii de 140.000 de euro, vedeta a rupt tăcerea! Fosta prezentatoare a făcut declarații tranșante despre afacerea pe care o are și a făcut dezvăluiri neașteptate despre felul în care merg lucrurile în atelierul său de croitorie, care îi poartă numele.

Citește și: Bianca Drăgușanu a luat o decizie colosală care îi schimbă viața! NU s-a ascuns și a făcut totul public

Bianca Drăgușanu, declarații tranșante după ce s-a spus că ar avea datorii de 140.000 de euro

În cadrul unui interviu oferit în cadrul unei emisiuni TV, Bianca Drăgușanu a negat că are datorii și a subliniat că ea și angajații săi emit bonuri fiscale chiar și pentru un nasture. În timpul declarațiilor tranșante, fosta prezentatoare a mai spus că nu a avut niciodată datorii către statul român.

“Sunt presupuse datorii, mai mult decât atât, am vorbit mai devreme cu contabila mea şi cu managerul de la firma mea şi vreau să vă spun că eu niciodată nu am avut datorii la stat şi eu mereu mi-am plătit taxele la stat. Iar eu mereu dau bonuri şi pentru un nasture în firma mea, aşa că în câteva minute aştept de la contabila mea, dacă poate să-mi trimită chitanţele, adică dovada faptului că eu mi-am plătit întotdeauna taxele la stat şi, mai mult decât atât, vreau să subliniez că nu am avut niciodată datorii la firmă, niciodată. Se poate vedea asta foarte simplu, nu înţeleg şi chiar nu îmi dau seama de unde vin cifrele acestea şi cum se fac constatările acestea, dar să stea toată lumea liniştită, că eu sunt foarte bine”, a declarat vedeta în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, petrecere pe manele la Monte Carlo! Au curs râuri de șampanii Armand de Brignac și Dom Perignon

Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie care îi poartă numele © Facebook
Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie care îi poartă numele © Facebook

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

În prezent, fosta prezentatoare se află la al doilea mariaj. Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.