Bianca Drăguşanu, intervenţie estetică uimitoare. Şi-a mărit … Incredibil cum arată

Publicat: 23/09/2015 | 18:05

Bianca Drăguşanu este adepta operaţiilor estetice, motiv pentru care atunci când ţine să-şi facă o modificare corporală apelează fără regret la medicul chirurg. Aşa se face că, de câţiva ani, roşcata îşi măreşte buzele.

Nu cu mult timp în urmă, Bianca spunea că nu a mai încercat să-şi pună acid hialuronic în buze, însă imaginile în care apare o dau de gol. Deşi nu recunoaşte că încă apelează la medici pentru a o ajuta în acest sens, vedeta tv are grijă ca de fiecare dată să nu scadă volumul buzelor. Aşadar, recent, Bianca Drăguşanu a trecut din nou pragul cabinetului esteticianului, care i-a oferit un nou look.

bianca dragusanu

Este cunoscut faptul că roşcata este adepta operaţiilor estetice, drept pentru care a început să se tuneze încă de …tinerică. Chiar la 27 de ani şi-a pus implanturi mamare, iar mai târziu, mai ales când a devenit vedetă tv, Bianca şi-a injectat faţa cu botox şi acid hialuronic, lucru chiar recunoscut de divă.

Bianca Dragusanu are un corp dorit de multe tinere
Bianca Dragusanu are un corp dorit de multe tinere

 

Facuta celebra de o emisiune TV

Bianca Drăguşanu a devenit cunoscută după ce a fost asistentă într-un show tv. Apoi, ea a fost o prezenţă constantă în emisiunile tv. Cel mai des a ieşit în evidenţă cu scandalurile amoroase.

Bianca si Isabela sunt vopsite la fel
Bianca si Isabela sunt vopsite la fel

Vedeta tv s-a iubit 4 ani cu Adrian Cristea, a avut o aventură pasională cu Adrian Mutu, iar căsătoria a consumat-o cu Victor Slav, de care a divorţat după şase luni la notar.

(I.C.)

Citește și...