Black Friday 2019. Ghidul eMAG pentru cumpărăturile din Vinerea Neagră

Autor:
Publicat: 31/10/2019 | 08:00
Black Friday 2019. Ghidul eMAG pentru cumpărăturile din Vinerea Neagră

Black Friday 2019. Ghidul eMAG îți oferă câteva ponturi pentru a te bucura de reduceri și promoții la cumpărăturile online pentru Vinerea Neagră 2019.

Ca în fiecare an, și în 2019 Black Friday se organizează, în România, în luna noimebrie. Potrivit ghidului eMag de Black Friday 2019, anul acesta, reprezentanții platformei online au anunțat că reducerile de Black Friday la eMag vor fi doar într-o singură zi, și anume pe 15 noiembrie. Cu toate acestea, eMag a anunțat o serie de reduceri de Halloween 2019, luând astfel startul promoțiilor cu mult înainte de data indicată.

Black Friday 2019 ghidul eMag

Emag a oferit în fiecare an promoții speciale de Black Friday, care ajung cu până la 50%. Este foarte important că trebuie să vă treziți devreme dacă doriți să prindeți cele mai tari oferte de la Emag, care se lichidează în primele secunde. Anul trecut magazinul a dat startului Black Friday exact în data în care a fost anunțată Vinerea Neagră oficial la nivel internațional, și s-a bucurat 24 de vănzâri pe secundă. Așadar, este important să fim cât se poate de rapizi, dacă ne dorim să prindem reducerea mult dorită.

Pentru că în ziua de 15 noiembrie când se dă startul reducerilor la eMAG, stocul produselor dispare destul de repede, reprezentanții magazinului online recomandă de Black Friday 2019 în ghidul eMag să ai aplicația eMAG actualizată cu cea mai recentă versiune disponibilă și toate datele tale, respectiv adresele de livrare, completate în contul tău de client.  De asemenea, pentru o plată extrem de rapidă a produselor dorite, îți poți salva cardul bancar în contul tău de client eMAG și astfel, de Black Friday, vei achita comenzile  foarte repede.

După plasarea comenzii în ziua respectivă, produsele selectate de ține sunt rezervate automat, iar livrarea se face în showroom, prin curier sau la un oficiu poștal, după cum alegi la finalizarea comenzii.  Produsele comandate de la partenerii eMAG Marketplace se livrează direct de către aceștia, prin curier. Nu le poți ridica personal, iar costul de livrare este comunicat înainte să finalizezi comandă.

Citește și: BLACK FRIDAY 2019. CUM SĂ TE FEREȘTI DE ȚEPE DE BLACK FRIDAY

Black Friday 2019 ghidul eMag. Cele mai cumpărate produse de Black Friday 2018 la eMag

Pentru reducerile de Black Friday la eMAG, în 2018, au fost incluse în promoție peste 3.000.000 de produse, cărora li s-au adăugat oferte speciale de la 6.100 de parteneri din Marketplace. Printre acestea s-au numărat bilete de avion și la festivaluri, pachete turistice, servicii de înfrumusețare, ceasuri de lux sau metale prețioase.

În topul vânzărilor au intrat electrocasnicele mici, televizoarele, telefoanele, alături de produse IT, pentru casă și bricolaj, articole fashion și de îngrijire personală. Pe lângă mii de smartwatch-uri și console de jocuri, au fost adăugate în coș mașini și sute de mii de anvelope de iarnă, precum și alte produse de sezon: freze de zăpada, aeroterme, instalații de brad și jucării.

  1. Televizoare 37.833
  2. Laptopuri 14.700
  3. Telefoane 35.977
  4.  Electrocasnice mici: 77.410
  5. Frigidere 2.863

Top 5 comenzi de Black Friday la eMag

Sumele se referă la cea mai mare comandă făcută de un singur client:

1. București 129.600 lei, 2. Voluntari 79.199 lei, 3. Blagesti 46.929 lei, 4. București 45.024 lei, 5. Bogdănești 37.796 lei.

Cifre record de generate de Black Friday eMAG 2018:

  • 1 milion lei în 12 secunde
  • 6 milioane lei în 1 minut
  • 10 milioane de lei în 2 min si 5 secunde
  • 100 milioane după 37 de minute

Citește și: CELE MAI CUMPĂRATE PRODUSE DE BLACK FRIDAY ÎN 2018

Despre Black Friday sau Vinerea Neagră

Termenul de Black Friday a fost folosit pentru prima dată în Statele Unite,,  pentru a descrie traficul catastrofal din ziua de vineri care urma sărbătorii de Thanksgiving Day – Ziua Recunoștinței. Și tot în Statele Unite, imediat după Ziua Recunoștinței se dă și startul la reducerile de Crăciun. Astfel,  începând de acum trei decenii, termenul de Black Friday și reducerile de Crăciun fost asociate  și așa le-a rămas numele până în ziua de azi. Popularitatea de care s-a bucurat acest fenomen în Statele Unite i-a determinat și pe retailerii din alte țări să preia conceptul de Vinerea Neagră. Așa s-a întâmplat și în România, unde Black Friday se ține începând din 2011. Mai exact, în toamna anului 2011,  eMag a organizat pentru prima dată Vinerea Neagră în România.

Citește și: BLACK FRIDAY ROMÂNIA 2019. LISTA MAGAZINELOR PARTICIPANTE LA REDUCERILE DIN VINEREA NEAGRA