Bogdan, dezvăluiri şocante la „Insula Iubirii”: „M-am sărutat cu câţiva băieţi la viaţa mea”

Publicat: 22/07/2019 | 21:29

Bogdan, unul dintre cei mai controversaţi bărbaţi de la „Insula Iubirii”, continuă să uimească. Faţă în faţă cu ispita Irina, a recunoscut care este cea mai mare fantezie a sa.

Bănuielile ispitei Irina prind contur în această seară! În timpul unei discuţii mai intime, Bogdan a dezvăluit că şi-ar dori să facă amor cu doi băieţi şi o fată. De altfel, s-a mai sărutat în trecut cu câţiva reprezentanţi ai sexului tare, spune concurentul de la „Insula Iubirii”.

„Amor în trei, dar cu doi băieţi şi o fată. M-am sărutat cu câţiva băieţi la viaţa mea, cu limba. E ca un sărut normal. Nu sunt scârbit. Eu până acum nu am întâlnit un bărbat pe care să-l consider şi frumos. Aşa da… Dacă aş fi atras, aş face-o…”, a dezvăluit Bogdan.

Bogdan a picat în ispită la doar 3 ore de la intrarea în emisiune

Bogdan este inginer în robotică și mecatronică, iar Gia ocupă o funcție importantă într-o companie multinațională din domeniul retail-ului. Stilul de viață al celor doi, impus de job-ul pe care îl au, a adus de-a lungul timpului diverse probleme în cuplu: de la viața amoroasã, până la nemulțumiri legate de partea estetică, femeia neglijându-și aspectul fizic, lucru foarte important pentru partenerul ei.

Pentru femeia care a ajuns la Minitel de nici 3 ore, testul a început deja să își spună cuvântul: a văzut deja primele imagini cu cel pe care și l-ar fi dorit schimbat în bine la finalul experienței din Thailanda.

Bogdan nu a pierdut vremea și a cãzut imediat în ispită nu cu una dintre fete, ci cu trei! Fără a apuca să își desfacă bagajul, bărbatul a fost luat de val în timpul petrecerii de pe plajă și i-a propus ispitei să treacă la fapte mari în timpul unui joc de pe plajă: „Dar nu mai bine ne sărutăm?”, a fost una dintre reacțiile concurentului care, extrem de detașat, și-a făcut imediat de cap cu ispitele prezente pe insulă.

Citește și...