Bomba anului în showbiz! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit

Publicat: 15/02/2019 | 16:07
Bomba anului în showbiz! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit

Mare mister a planat asupra relației Ginei Pistol cu Smiley! Asta pentru că, în ciuda informației că ar forma un cuplu, cei doi nu au apărut niciodată împreună sau, mai curând, nu au fost surprinși unul lângă celălalt… Nu și-au asumat relația!

CANCAN.RO a prezentat, la finele anului 2017, primele poze cu cei doi, la Aeroportul Otopeni, când se pregăteau să se îmbarce pentru o excursie de vis într-o țară exotică. Au fost singurele poze care i-au dat de gol pe cei doi.

Dar de confirmat relația, Gina și Smiley nu au făcut-o nici atunci. Acum, vine bomba: cele două vedete și-au spus adio, după aproape doi ani de când și-au zâmbit pentru prima oară? Cine i-a dat de gol?

Smiley și Gina Pistol s-ar fi despărțit discret, dar soarta i-a readus împreună la filmările peliculei „Oh Ramona”, scrie DC News. Informația este dată din culise chiar de Andrei Ciobanu, autorul cărții după care a fost scris scenariul filmului.

Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Ce zice Andrei Ciobanu

Invitat în emisiunea „Prietenii de la 11” (Antena 1), Andrei Ciobanu a vorbit despre filmul „Oh Ramona”, lansat chiar de Valentine’s Day. Potrivit lui Andrei Ciobanu, „două vedete din distribuție” au fost împreună când au dat probele, însă până la filmări relația lor s-ar fi destrămat.

„Două vedete din distribuție, ale căror nume nu vreau să le dau, au fost împreună, s-au despărțit și s-au reîntâlnit cu ocazia fimărilor. Când au dat probele video, s-au folosit unul de altul, apoi s-au despărțit. Între timp au luat amândoi probele și s-au reîntâlnit la filmări,” a spus acesta.

Cei care vor urmări „Oh Ramona” trebuie să știe că Smiley și Gina nu au jucat în nicio scenă împreună în film.

La premiera filmului „Oh Ramona” din seara de Valentine’s Day, la Cinema PRO, a fost prezent doar Smiley. Gina Pistol, gazda reality-show-ului „Asia Express”, filmat în India și Sri Lanka, a absentat.