Bossul eMag face ce face şi şochează din nou. A lăsat „Împinge tava“ şi a scos o blondă la prânz la cel mai scump restaurant!

Publicat: 22/09/2016 | 00:00

Nu e uşor să fii milardar, iar acest lucru îl ştie cel mai bine cel care coordonează colosul eMag - dar nu numai -, supranumit magazinul din care fiecare român a cumpărat măcar un produs, cel puţin o dată.

În urmă cu doar două luni de zile CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, vă povestea că „bossul“ colosului eMag ar putea cu uşurinţă să primească un premiu pentru discreţie, fiind un miliardar fără foarte multe pretenţii. Pe atunci, la finele lui iulie, celebrul Iulian Stanciu – cunoscut drept „Juli“ printre prieteni, prefera să ia prânzul la un „Împinge tava“, alături de o tânără domnişoară brunetă, în zona Pipera din Capitală. Mai mult, îmbrăcat casual, cu jeansi, o cămaşă şi tenişi, el şi-a cinstit colega c-o salată şi-o supă (citeşte AICI povestea), după care s-a întors şi şi-a văzut de treaba sa, aceea de-a fi „creierul“ operaţiunii eMag.

Cu doar două luni de zile în urmă, Iulian Stanciu şi-a scos o colegă corporatistă să ia prânzul la „Împinge tava“
Cu doar două luni de zile în urmă, Iulian Stanciu şi-a scos o colegă corporatistă să ia prânzul la „Împinge tava“

Iată că acum lucrurile s-au mai schimbat puţin în ceea ce-l priveşte pe „Juli“ Stanciu. Asta deoarece miliardarul nu doar că şi-a schimbat preferinţele în materie de gastronomie, ci şi pe cele în materie de „colege“ care îl însoţesc atunci când ia prânzul. Aşa se face că noi l-am întâlnit pe miliardar în compania unei blonde, în urmă cu câteva zile, la cel mai luxos restaurant din Capitală.

Mai exact, Iulian Stanciu a scos-o pe respectiva domnişoară la masa de prânz în jurul orei 11:00 (când alţii în poziţia sa abia îşi iau micul dejun), semn clar că este un om de afaceri extrem de ocupat, dar şi de atent atunci când vine vorba de gestionarea puţinului timp liber de care se bucură în fiecare zi. Cei doi au ajuns la restaurantul cu specific italienesc, Isoletta, amplasat pe malul lacului Herăstrău, acolo unde cel mai probabil nu au  petrecut mai mult de jumătate de oră, dacă ar fi să ne ghidăm după ieşirea anterioară a lui Iulian Stanciu la „Împinge tava“.

„Juli“ Stanciu a dat uitării experienţa de la „Împinge tava“ şi a ieşit cu o blondă la restaurantul Isoletta
„Juli“ Stanciu a dat uitării experienţa de la „Împinge tava“ şi a ieşit cu o blondă la restaurantul Isoletta

Afaceristul al căruit nume a devenit deja sinonim cu eMag, Flanco sau Network One Distribution (NOD) îşi făcea primii bani la vârsta de 13 ani, atunci când era elev în Ploieşti şi avea doar cunoştinţe elementare de programare. Mai exact, acesta a început să vândă la şcoală jocuri pe calculator, în anii ’90, pe care le înregistra pe casete împreună cu ajutorul fratelui său mai mic.

Citește și...