Breaking news. Bombă în lumea televiziunii! Bossul unui cunoscut post TV va prezenta un talk-show de senzație

Publicat: 30/01/2019 | 12:26

Bombă în lumea televiziunii! Bossul de la ”Realitatea TV” Cozmin Gușă se pregătește în taină să intre în echipa de prezentatori ai postului. Surse din interiorul ”Realității” ne-au mărturisit că, începând de vineri seară, Gușă va modera emisiunea ”România 2019”, un talk-show senzațional despre subiectele zilei din politică, Justiție, mediul de afaceri și mass-media.

Potrivit surselor noastre, Gușă va realiza emisiunea în fiecare seară, în transmisiune directă, dintr-un alt județ al României. Formatul producției TV moderate de cunoscutul consultant politic presupune dezbateri cu politicieni (din toate taberele), jurnaliști și reprezentanți ai societății civile, printre care avocați, afaceriști sau profesori universitari.

Emisiunea debutează vineri la București, dar informațiile noastre arată că echipa lui Gușă a contactat deja numeroși invitați pentru edițiile care vor avea loc în întreaga țară.

Deocamdată, nu este clar care va fi intervalul orar al emisiunii ținând cont că principalele sloturi din prime-time sunt ocupate de show-urile lui Rareș Bogdan și Octavian Hoandră, însă CANCAN.ro vă va ține la curent cu informații despre acest super-proiect TV.

Citește și...