Brigitte e hotărâtă să se recăsătorească… Și-a ales inelul!

Publicat: 14/11/2018 | 16:04

Brigitte este hotărâtă să se recăsătorească! Împreună cu Cornel Oană, bruneta a mers, miercuri, la un magazin de bijuterii din Capitală, pentru a-și alege inelul. Iar CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, a fost pe fază. 

După un mariaj tumultuos cu fostul număr 1 mondial ATP, Brigitte Sfăt (41 de ani) pare că şi-a găsit liniştea alături de asociatul ei, Corneliu Oană. Cei doi împart nu doar magazinul de haine din mall, ci şi traiul de zi cu zi. Sunt împreună de puţin timp, dar iubitul tinerel al brunetei nu a stat deloc pe gânduri. A cerut-o de soție, iar Brigitte este pe cale să își schimbe statutul de femeie divorţată! (CITEȘTE ȘI: BRIGITTE NĂSTASE A VENIT CU IUBITUL ÎN EMISIUNEA ”LA MĂRUȚĂ”)

„Am venit să ne uităm un pic”

Fosta soție a lui Ilie Năstase a trecut și la fapte! Împreună cu iubitul ei, Brigitte a mers la un magazin de bijuterii pentru a-și alege inelul. Cei doi au purtat ținute ”all black” și au fost extrem de zâmbitori. Întrebați însă de reporterii CANCAN.RO dacă au venit să se uite la un inel de logodnă, Brigitte și iubitul ei au fost rezervați în răspunsuri. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

” – Ați venit să vă alegeți inelul de logodnă? 

– Eh, nu știu. Habar n-am!

– Cum sunteți?

– Foarte bine! Am venit să ne uităm un pic. Am venit în vizită la prietena noastră. Vedem ce ne luăm! Vedem ce găsim”, au spus cei doi.

Brigitte Sfăt și iubitul ei au mers să aleagă inelul de logodnă la un magazin de bijuterii din Capitală

Brigitte, dezlegare de la pastor

În cadrul unui interviu, Brigitte Sfăt a povestit că ea și Cornel Oană au participat la o ceremonie, ca să aibă dezlegare de la pastor pentru fi împreună. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

“Înainte de a ne muta, pentru că el se pocăise, nu am mai avut relaţii… ni s-a făcut o rugăciune de binecuvântare în faţa lui Dumnezeu! (…). I-am spus să aibă credinţă…, a spus Brigitte în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

A divorțat de Ilie Năstase în toamna acestui an

Brigitte Sfăt a făcut furori în anul 2000, când a fost desemnată Miss Top Model România. Mai mult de atât, ea a pozat pentru Playboy şi era chemată să prezinte mai ales colecţii de lenjerie intimă. La scurt timp, s-a căsătorit cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfăt, dar acesta a murit în 2002. Brigitte, pe atunci în vârstă de 25 de ani, a devenit milionară, văduvă şi cu un copil. De asemenea, ea a continuat afacerile primului soț. (VEZI ȘI: BRIGITTE NĂSTASE A IZBUCNIT ÎN LACRIMI LA TV)

Brigitte s-a căsătorit civil cu Ilie Năstase pe 17 iunie 2013 la Timișoara. Ceremonia religioasă a avut loc pe 9 iunie 2013, iar petrecerea s-a desfășurat la Poiana Braşov. La nuntă le-au fost alături peste 300 de prieteni.

Relaţia lor a fost presărată cu numeroase dispute, despărţiri şi împăcări. La începutul lunii martie 2018, au anunțat că divorțează, dar separarea oficială a fost amânată, pentru că nu s-au prezentat în fața magistraților, iar actele au expirat.

În trecut, fostul tenismen a fost căsătorit cu Amalia Năstase. Ei au anunţat separarea în prag de Valentine’s Day în 2010, după 13 ani de relaţie şi 7 de căsnicie. Amalia și Ilie Năstase au împreună doi copii. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...